Gerda Beckers (1959) is een veelzijdig getalenteerd kinesitherapeut/fysiotherapeut die zich door de jaren heen verder bekwaamd heeft in relaxatietherapie, psychomotorische therapie, acupressuur en cranio-sacraal therapie. 

Al jaren bestudeert zij de intense wisselwerking tussen lichaam, geest en ziel. Toen zij een opleiding evolutiepsychologie volgde, betekende dat een diep transformatieproces naar ware vrouwelijke kracht. Ze begreep dat alle crisissen in het leven deel uitmaken van een universeel proces om de evolutie als mens op gang te houden zodat elke persoon kan worden zoals het bedoeld is. Nu volgt en vertrouwt ze haar hart en is nog nooit zo gelukkig geweest.

Na een opleiding orthomoleculair voedingsconsulent leerde ze om gezonde voeding te onderscheiden en op een ‘natuurlijke’ manier het zieke lichaam opnieuw naar evenwicht en vitaliteit te ondersteunen.
Zij behandelt en begeleidt haar patiënten op een integrale, zachte en unieke wijze, met respect voor het ritme en het tempo van de persoon en coacht ze geleidelijk naar een diepe innerlijke heling waardoor klachten en ziektesymptomen verminderen en vaak vanzelf genezen.
Bezig met laden...