De Weg naar Ware Vrouwelijke Kracht | Gerda  Beckers De Weg naar Ware Vrouwelijke Kracht | Gerda  Beckers De Weg naar Ware Vrouwelijke Kracht | Gerda  Beckers De Weg naar Ware Vrouwelijke Kracht | Gerda  Beckers
De Weg naar Ware Vrouwelijke Kracht | Gerda  Beckers De Weg naar Ware Vrouwelijke Kracht | Gerda  Beckers De Weg naar Ware Vrouwelijke Kracht | Gerda  Beckers De Weg naar Ware Vrouwelijke Kracht | Gerda  Beckers
Gerda Beckers is een veelzijdig getalenteerd kinesitherapeute/fysiotherapeute  die zich door de jaren heen verder bekwaamd heeft in relaxatietherapie, psychomotorische therapie, acupressuur, cranio-sacraal therapie, cranio-connectieve therapie en orthomoleculair voedingsconsulent. Toen zij een  opleiding evolutiepsychologie volgde, betekende dat een diep transformatieproces in haar eigen leven en ontwikkelde zij een therapeutische eigenheid die erg gewaardeerd wordt. Al jaren bestudeert zij de wisselwerking tussen lichaam, geest en ziel. Zij behandelt en begeleidt haar patiënten op een zachte, integrale, unieke wijze en coacht naar een diepe innerlijke heling waardoor klachten en ziektesymptomen verminderen en zelfs genezen. Daarnaast hecht ze ook veel belang aan een persoonlijk afgestemd voedingspatroon om op een natuurlijke manier het lichaam opnieuw naar evenwicht te ondersteunen.

Haar eigen leven is doorspekt geweest van moeilijke situaties. Op een bepaald moment haatte ze haar leven, haar vrouw-zijn en walgde ze van mannen en hoe die haar behandelden. Ze begon een spirituele zoektocht naar haar diepere kern, ontdekte haar ware vrouwelijke kracht en kon het leven opnieuw omarmen. Dit boek vertelt haar verhaal, haar weg naar ware vrouwelijke kracht en geeft talrijke beklijvende voorbeelden uit haar eigen leven en dat van haar patiënten. Het is pas als ze de liefde voor zichzelf ontdekt had, dat ze het op een verbindende manier met anderen kon delen.

Op een inspirerende wijze wordt beschreven hoe je zelf het gevoel en de verbinding met je innerlijke kern kan herstellen en hoe je daardoor opnieuw in je ware kracht kan komen. Een bezielend boek voor vrouwen én mannen die het oergevoel met zichzelf willen herstellen en zichzelf willen bevrijden van beklemmende destructieve overtuigingen en ervaringen die ziek maken en allerlei klachten uitlokken.

Het hele verhaal van ontwikkeling naar ware vrouwelijke kracht staat bovendien niet op zichzelf, maar maakt deel uit van de grote evolutie van het hele universum. Dramatische gebeurtenissen als aardbevingen, vulkaanuitbarstingen, globale opwarming van de aarde, de Grote Galactische Golf, misschien een nieuwe ijstijd, leiden een nieuw tijdperk in. Gelijktijdig voedt dit de evolutie naar een nieuw hoger bewustzijn van de mensheid en ware vrouwelijke kracht is daar een zeer wezenlijk onderdeel van.

Bijna veertig jaar behandelt zij mensen met diverse pijnen, symptomen en klachten en concludeerde dat chronische stress, (existentiële) angst, negatieve traumatische ervaringen, emotionele kwetsuren en beklemmende overtuigingen vaak aan het ontstaan ervan liggen. Haar jarenlange studies en ervaringen resulteren in een therapeutische visie met een unieke integrale aanpak. De mens wordt in zijn totaliteit gezien. Lichaam, geest en ziel vormen een eenheid. Behandelingen zijn stapsgewijs gericht op zowel verbetering/genezing van fysieke klachten met behulp van diverse ‘zachte’ technieken of therapieën, als geestelijke en spirituele heling door diepgaande coaching met respect voor tempo, ritme en draagkracht van de persoon.

Bewustwording en bevrijding van beperkende overtuigingen en onbewuste geconditioneerde reacties geven nieuwe impulsen voor zelfontwikkeling en zelfrealisatie. Het ontdekken van de eigen ‘unieke’ inhoud, eigenliefde, eigenwaarde, zelfrespect leiden ongetwijfeld tot een diep zelfvertrouwen en een positief zelfbeeld. Het besef dat elke mens ook een onderdeel is van een groter evolutieplan binnen het universum reikt veel verder dan ons beperkt begrip van het leven. Nieuwe inzichten creëren nieuwe mogelijkheden, die de balans in onszelf en onze omgeving en zelfs de wereld kunnen herstellen.

In je ware kracht staan creëert moed en durf om die nieuwe mogelijkheden te verkennen en keuzes te maken die, naast alle andere taken/verplichtingen die je de moeite waard vindt, jou energie, harmonie en innerlijke vrede geven.

€ 21,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen

Informatie:

ISBN
9789078459613
Kaft
Paperback
Uitgeverij
aquaZZ oktober 2017 | levertijd 4-5 werkdagen