Wil jij een reactie geven op een boek, een auteur of over aquaZZ. Mail dan naar: info@aquazz.com en jouw reactie wordt hier geplaatst.
Photo
Photo
Photo

REACTIES OP stadsparabelen

Foto

“Het is meer dan de moeite waard.”


 

“De bundel als geheel bevat diverse prachtige en ontroerende verhalen. Vrijwel altijd weergegeven in mooi poëtisch taalgebruik. Het ook archaïsche taalgebruik valt samen met de lotgevallen van een stad in het verleden. De beste teksten stijgen daar echter bovenuit omdat zij raken aan een universeler thematiek of in hun inhoud reageren op andere literaire teksten.”


“Heel mooi! De teksten in deze bundel zijn metafysisch, gloomy, maar bieden tegelijkertijd een soort nostalgisch houvast.”


“Ik lees dag om dag uit de ene (Een van ons zal omkijken, Toon Tellegen) en de andere (stadsparabelen) en ze sluiten heel mooi op elkaar aan.”


“De flaptekst van deze bundel vermeldt: 'Elke tekst in stadsparabelen ademt liefde en respect voor verzorgd taalgebruik.'


Het is een oordeel dat ik stevig onderschrijf. Het mooist zijn die zinnen/woorden die in hun beknoptheid een veel breder betekenisveld aandragen. 'Zij drilden de steen tot hun stad'; 'en sieraden dwong men uit goud'; 'de zon, meedogenloos vanaf het uur, dat zij haar brand begon' zijn goede voorbeelden. Mooi is bijvoorbeeld ook hoe in drie regels de verschillende energieën van de vader, de moeder en het lief gericht op zoon en geliefde wordt weergegeven.


'zijn moeder bad hem 'n engel op zijn helm en schild, zijn vader bad hem de duivel in zijn zwaard, zijn lief bad ´als het lot zijn lijf bewaart, zal ik hem beide worden desgewild'.”


 

“Prachtige bundel, het leest filmisch.”


Bedankje van auteur Corina Bloem
Bedankje van auteur Corina Bloem
Bedankje van auteur Wilma Walraven
Bedankje van auteur Wilma Walraven
Photo

Peter van Geelen over samenwerking aan NAUWELIJKSE OEVERS

Photo

Voorzet!

Foto
Vol overgave en met passie schrijf ik sinds eind 2014 korte columns over voetbal. Mijn liefde voor het spel zit diep.  Ik ben geen clubsupporter maar een voetballiefhebber. Zeer regelmatig bezoek ik wedstrijden in binnen- en buitenland.  Het fantastische gevoel om voor het eerst een - onbekend - stadion te bezoeken is onwerkelijk. Daarnaast heb ik wat de vreemde wereld van de voetballerij betreft wel een mening. Ik lees een artikel of er is “iets” in het nieuws en ik kan dat dan koppelen aan voetbal. Politiek, liefde, hartstocht, verdriet of liefde. Als ik kortsluiting krijg in mijn bovenkamer vloeit er ongetwijfeld wel weer wat uit mijn pen. 

Na verloop van tijd kreeg ik vaker het advies van vrienden en familie om mijn “verhalen te bundelen”. Maar waar moet je heen en wie kan mij helpen? Wie staat open voor mijn verhalen?

En toen was daar Angélique!

Al direct na het eerste contact met aquaZZ was ze positief en gaf ze aan om verder door te willen gaan. Zodoende is Voorzet! werkelijkheid geworden.
Haar eerste reactie was:
"…. oh, nee. Geen voetbal!" 
Juist die openheid en directheid gaf een band. Geen vraag was te veel en het einddoel, het uitgeven van mijn eerste boek, was snel realiteit.
Een boek, dat mede genomineerd is voor “Voetbalboek van het jaar”, vol met voetbalcolumns geschreven door een gepassioneerde groundhopper.

Dank je wel aquaZZ voor het vertrouwen!
Mark Aretz

een schommel treft geen blaam

Foto
'altijd even de kat uit de kijken' zou men denken bij een nieuwe samenwerkingsrelatie. dat was in dit geval niet aan de orde. ik had vooraf alleen goede ervaringen met 'aquaZZ' gelezen, daar kan ik de mijne in alle oprechtheid aan toevoegen. de onderlinge communicatie verliep vlot, open en respectvol, 'aquaZZ' geeft creatieve tips en werkt indrukwekkend snel. 'aquazz' zegt wat ze doet en vervolgens doet ze wat ze zegt.
ik ben zeer content.
ton de gruijter

De rups in mijn hoofd

Foto
Toen ik op 15 oktober 2016 mijn manuscript binnenstuurde bij aquaZZ in Nederland was dit met gemengde gevoelens. Misschien wel, of misschien niet. Toch kreeg ik van Angélique Kersten op 28 oktober reeds feedback dat ze interesse had in de uitgave van mijn boek.
Nadat we alle gegevens hadden uitgewisseld verliep alles heel vlotjes.
Eerst een proefexemplaar werd me toegestuurd en bij goedkeuring verder alles oké. De 30 exemplaren werden me keurig toegestuurd na betaling van de faktuur. Het contract werd op 9 december toegestuurd en de week van Kerstmis werden mijn boeken afgewerkt en geleverd. Service all-over.


Paul Pierson

Julia plukt de dag .... (en nog veel meer)!

Foto
Waar ik altijd van gedroomd heb, is bij aquaZZ werkelijkheid geworden: mijn eigen boek. De eerste keer je proefdruk vasthouden, en dan je echte, eigen boek ontvangen, de doos openen en de exemplaren van Julia zien liggen, een stapel in je handen houden … een onbeschrijflijk moment. Angélique heeft me fantastisch geholpen met het uitgeven van Julia. Er was veel, vlot contact, geen vraag was gek genoeg of ze wist hem voor me te beantwoorden. Dat vele heen en weer mailen, de korte lijntjes, zal ik gaan missen! ‘Volg je gevoel’, schreef ze me op een gegeven moment. Ik zal dat zeker blijven doen, en mijn volgende boek weer bij aquaZZ uitgeven. Dank je wel, Angélique, voor alle goede zorgen! 

Groetjes, Marijke Boter

Omen & Nachtwaken

Foto
Samenvattend: Angélique is snel, accuraat, to the point, redactioneel kundig, kundig qua vormgeving, zakelijk straight; geen addertjes onder het gras, recht door zee, vriendelijk, hartelijk. Alles gebeurt in een hoog tempo en dat is haar gave.

Lara Klabbers

Smeulende waanzin

Foto
Toen ik even geleden besliste voor mijn tweede boek met aquaZZ in zee te gaan, was dat met een goed gevoel. Naarmate de snelheid van de uitgewisselde mails verhoogde, de eindredactie vorderde en beslissing na beslissing vlot werd genomen, veranderde dat gevoel in pure fun. 
Alles is nu door Angélique efficiënt én perfect op schema geregeld; de publicatie is nakend. 'Ik ga je missen,' schrijf ik haar. 'Help, het zwarte gat doemt!' 
In reactie lacht ze. 'Ahh. Dit hoor ik zo vaak. Al die mailwisselingen en dan de stilte.' Ze zet er een emoticon van een vette knipoog bij. 'Misschien nummer 3?' voegt ze eraan toe. Reken maar, denk ik, terwijl ik het lees. 
Door mijn recente schrijfhobby heb ik al heel toffe mensen leren kennen. Jij, Angélique, bent er één van! Hartelijke dank voor je goede zorgen voor 'Smeulende waanzin'. Wordt vervolgd!

Lizi Mulder

MATCHPOINT UTRECHT-OOST

Foto
Ik heb  bij geen enkele uitgever zo een goede samenwerking gehad, zo transparant en zonder opgezwollen taal. Graag breng ik mijn volgende boek bij aquaZZ uit. Ik zie uit naar een vervolg van de voortreffelijke samenwerking!
Nogmaals mijn complimenten en hartelijke groet. Paul Bersee.

Geluksplukjes

Foto

Mijn samenwerking met aquaZZ was fijn en zeer waardevol.
Meedenken, overleggen, niets was te veel, geen mailtje overbodig.
Alle tijd en alle rust is mij erin gegeven, om mijn allernieuwste dichtbundel tot een Plukje Geluk te maken. Met name Angélique ... bedankt!!
 
Jenneken Lepelaar-Ruumpol
 

NENA

Foto

Mijn ervaring met Uitgeverij aquaZZ is in alle opzichten goed. De werkwijze van Angélique is accuraat en persoonlijk. Ze is vindingrijk als het gaat om creatieve oplossingen. Geen moeite is te veel, alle vragen worden snel en adequaat beantwoord, zelfs na 18:00 uur en in het weekend. Ze staat je met raad en daad terzijde, komt alle afspraken feilloos na en haar geduld is tomeloos.
Een boek uitgeven, zeker een eerste boek, is toch iets emotioneels. Dat hele proces is bij Angélique in goede handen.
De lettercombinatie ZZ kende ik alleen uit de paardensport. Het staat voor ‘zeer zwaar’ en is het hoogst haalbare. aquaZZ is een goed gekozen naam.

Isabel Sanders

Foto
Hallo Angélique,
Ik heb de proefdrukken van SILHOUET zojuist ontvangen! Wow, ze zijn echt zo supermooi!! Ik kan wel zeggen dat dat een euforisch moment was. Het is heel bijzonder om voor het eerst je verhaal in een echt boek verpakt te zien (in twee boeken zelfs; hardcover & paperback). De uitvoering, zowel de buiten- als binnenkant zijn nog mooier dan ik gehoopt had. Ik ben je daar echt heel dankbaar voor. Ik ben hier aan het genieten hoor!!
Bedankt Angélique! Ik wens je een fijn weekend (dat van mij kan al niet meer kapot :-)).
Groetjes, Carla Engelen

Een heus gedicht als bedankje!

Foto
Even voor in poëzieweek 2016
Diep weggedoken in mijn Druppels
Herinneringen... om nooit te vergeten
Zal ik haar echt niet vergeten te bedanken
Voor het opnieuw waarmaken van mijn droom

‘’Passion’’
Music is my Escape… 
Writing is my Passion…

Mijn gevoelens vaak verwoord
Kunnen hier nu heerlijk verantwoord
Vlammen vanuit mijn hart ongestoord
En door wie het wil, hier worden gehoord

Samenhangend als in een vlecht
Als verstrengeld aan mij vastgehecht
Is mijn passie onstuimig, puur en oprecht
Soms zinneprikkelend als een roos in gevecht

Ritmische klanken door anderen bedacht
Met muziek wat in mijn hart en oren lacht
Mijn woorden als passie en beeldende kracht
Wat me steeds maar meer titels heeft gebracht

Woorden en muziek tezamen in een dans
Geeft mijn druppels, mijn ritme een echte kans
Zwart wit, grijs gemeleerd en een roodvurige krans
Gaf zij mijn boek een hart, met een waanzinnige balans

©WWwords
Was dit alles niet mogelijk geweest
zonder de bezielende kracht en passie
van mijn lieve uitgeefster Angélique Budding-KerstenWilma Walraven

Kusje uit de hemel

Foto

In mei van 2015 trok ik de stoute schoenen aan en ging ik op Google op zoek naar een uitgever voor mijn boek. Aan het boek had ik toen inmiddels 6,5 jaar on and off gewerkt en ik had geen idee of het goed genoeg zou zijn voor uitgave. Ook wist ik helemaal niets van het proces. Alle uitgeverijen vroegen om een papieren manuscript met een hoop toeters en bellen erbij. Met mijn heftige RSI trok ik het niet om weer eens dagen achter de pc te gaan zitten voor uitgebreide verhalen. Bovendien was er geen een die voor mij warmte, geborgenheid en veiligheid uitstraalde.

Uiteindelijk zocht ik op 'uitgeverij van autobiografie' en kwam ik bij aquaZZ uit, een uitgeverij gerund door een vrouw met de bijnaam 'Angel'. Ik bedacht me dat wanneer een engel mijn boek, dat ook over het contact met engelen gaat, zou lezen, het vast goed zou komen. Ik had nooit verwacht dat mijn boek goed genoeg zou zijn en hoopte dat de engel wilde helpen om mijn boek goed genoeg te maken.

 

Het doel van het boek moest zijn lotgenoten te ondersteunen en anderen wellicht inzicht verschaffen in de wereld van het verlies van een baby. Jij (Angélique), de engel, had helemaal niet de intentie om mijn verhaal anders te maken dan het was. Jij had niet de intentie om mijn boek te veranderen. Je vond dat het mijn boek moest blijven en wilde hooguit helpen de taalfouten eruit te halen en de lay-out dusdanig aan te passen dat het gehele boek kloppend werd.

Je hielp me met de titel en met de foto's, waarbij je heel eerlijk vertelde welke foto's misschien te moeilijk waren voor het lezend publiek. Je maakte de foto's zachter daar waar nodig. Het was een prachtige intense trip met jou. Niet alleen was je er voor de inhoud van het boek, maar je was er ook voor mij. Met een engelengeduld, met warmte, zachtheid en liefde. Omdat je begreep dat het proces voor mij zo ongelofelijk heftig en verdrietig was.

 

Ik had de droom dat het boek zou worden uitgegeven. En in die droom zag ik het voor me als een zakelijk proces. Mijn droom is uitgekomen: mijn boek ligt in de schappen. Maar het was nergens een zakelijk proces. Het was overal een proces zoals verwacht kan worden van een angel.

Ik dank je lieve engel. Een mooiere trip had dit niet kunnen zijn. Als van boven af gezonden.

Dikke kus, Katja Breuers.

WEGVERSPERRING

Foto

Nadat ik de eerste versie van mijn Thrillerdebuut Wegversperring klaar had, ben ik met mijn coach/redactrice Inanna van den Berg (Ambilicious) aan het redigeren geslagen. Een versie later was het boek klaar om uitgegeven te worden. Inanna bracht mij in contact met aquaZZ, waarna ik graag besloot om mijn boek door aquaZZ uit te laten geven.

Angélique toonde heel veel geduld en bekommerde zich evenveel om de tekst van het verhaal, als Inanna en ik deden. Ook aan de omslag en het uiterlijk van het boek werd veel aandacht besteed, zonder tijdsdruk.

Een verhaal schrijven en uitgeven doe je niet alleen. Daar heb je een goede redactrice en een goede uitgever voor nodig. Ik had het geluk allebei te treffen. Dankzij Inanna’s redactie, en Angélique’s nacontrole is Wegversperring het boek geworden zoals ik in gedachten had toen ik de eerste versie schreef.


Terrence Lauerhohn

Zijwaarts springen

Foto

In juli won ik de eerste prijs bij een door aquaZZ georganiseerde gedichtenwedstrijd met als thema Pijn. De eerste prijs was de uitgave van een dichtbundel – door aquaZZ uit te geven – en daarmee was ‘Zijwaarts springen’ geboren…

En ik kan hier alleen maar lof over Angélique en uitgeverij aquaZZ uiten. Nergens vind je een uitgever die zo coöperatief is, waar je zelf kunt bepalen hoe de omslag én het binnenwerk eruit gaat zien.

De samenwerking, de communicatie, het verwerken van alle correcties: het ging in een rap tempo. Soms enige verwarring, en daarmee verkeerde veranderingen, maar daar kwamen we samen weer snel uit!

Al met al ligt er binnenkort van me een bijzonder mooi, en ruim vormgegeven dichtbundel te pronken – maar liefst 84 pagina’s (ook daar was aquaZZ in de opmaak niet zuinig).

En dan is het nu voor ‘Zijwaarts springen’ wachten op de bundelpresentatie (22 november) om daarna gretig gelezen te gaan worden; en dat allemaal dankzij de enthousiaste inzet van Angélique om ‘Zijwaarts springen’ het daglicht te gunnen!

Mijn dank is groot!

Hartelijke groet, Méland Langeveld

Leny Kruis

Foto
Deze titel van mijn boek kwam uit de koker van Angélique Kersten, de uitgeefster die meedenkt, de schrijver geheel de vrije hand geeft, maar daarentegen ook gelijk meeschrijft om de puntjes op de i te zetten in de juiste bewoordingen. Ik heb heel veel steun gehad aan het heruitgeven van dit boek. Volledig heb ik haar de vrije hand gegeven en het vertrouwen, waarvan ik zeker wist dat zij het zeker niet zou schenden. 

Deze uitgeverij heeft zijn sporen al verdiend om een hele grote te worden. Alleen al door het meedenken, corrigeren daar waar echt nodig is, toch je eigen stijl behouden. Kortom, ik ben blij dat ik het aanbod heb gekregen van Angélique om bij haar het boek in de etalage te mogen plaatsen. Het onderwerp is te belangrijk om zomaar te laten versloffen, aangezien ik nog elke dag mails krijg van kankerpatiënten, die net als ik in een fase van angst en onzekerheid de dag door moeten komen.

Schrijf het van je af, is mijn remedie. Deze uitgeverij geeft je de mogelijkheid je mening gewoon lekker te ventileren op een eerlijke en open manier. Als je toch wat voor een boek  ook uit wilt gaan geven, ik zou zeggen: schrijf Angélique eens aan, zij geeft je raad en staat je bij met alles wat er bij komt kijken om een boek uit te geven. Ik geef het je te doen.

Laten we hopen dat al het werk dat zij eraan gehad heeft niet voor niets is geweest, want laten we eerlijk zij: het kan ons allemaal raken... 

Foto

Kyokushin Karate Basisboek

Voor jong en oud!
Foto
Foto
Foto
Foto

reactie op PIJN bundel

Foto

Boekpresentatie Rosa Maris

Zo, even een klein verslagje van vrijdagavond 10-7-‘15. Ik gebruik geen namen van aanwezigen, je weet maar nooit met dat internet en big brother… 
Toen wij, man en onze twee logees en ik, de boekwinkel binnenkwamen, stond er een zuil met een stapel Rosa Maris keurig, vakkundig opgestapeld. Het was een erg leuke binnenkomer. Natuurlijk moesten er foto’s worden gemaakt en in de tussentijd ging man eens kijken of er al iemand was. Jawel: mijn schrijfcoach en haar man, coach werd mijn ‘ladyspeaker’ van de avond en ze deed het geweldig. Ik werd de hemel in geprezen, ik vraag me nog af of ik die eer wel verdien. Na haar inleidend praatje kwam iemand van mijn schrijfsite aan het woord, ook een verrassing voor mij.
Daarna was het mijn beurt om iets te zeggen en van verlegenheid van alle prijzende woorden, vergat ik mijn tekst. Hoezo zenuwachtig? Helemaal niet. 
Er werd mij overdag door verschillende mensen gevraagd of ik spanning, zenuwen had en heel ernstig vond ik van niet. Jaja. 
Dit was overigens de eerste keer dat ik mijn coach in levende lijve zag. Heel leuk. En wat gebeurt er? Krijg ik een prachtig boeket gele zomerbloemen van haar en het boeket dat ik voor haar had gekocht, stond nog keurig thuis op het aanrecht te pronken… In de zenuwen die ik toch bleek te hebben, helemaal vergeten. Zoals wel meer dingen die dag. Ergens in een winkel mijn tas vergeten, weer ergens anders mijn sleutels en nog wat dingen. Enfin, coach en ik maken een nieuwe afspraak zodat ze de bloemen die ze verdient, alsnog krijgt. Komt goed.
De hele setting was in de Barista-koffiehoek van een prachtige boekhandel, Haasbeek in het dorp. Ik vind dat ik geen betere locatie had kunnen kiezen: een grote, houten leestafel en verder nog ruimte voor wel twintig man. Op het laatst zat iedereen aan de keukentafel gezellig met elkaar te kletsen. Zo wil ik het graag zien, zo ben ik gelukkig. Kletsen aan een houten tafel. 
Er waren rond de twintig mensen, ik had er achtentwintig uitgenodigd, dus ik ben helemaal blij met de mensen die er waren: een andere schrijfster met haar man en hun schattige dochtertje. 
Van een andere site waren ook een paar mensen gekomen, een uit Almere en een helemaal vanuit Putten.
Uiteindelijk was het een internationaal gezelschap uit Nederland, Polen en België. Doordat wij gasten hadden, kon ik niemand uitnodigen om mee naar huis te komen. Dat vond ik wel jammer. Al met al voel ik me heel vereerd dat er zoveel mensen kwamen om de lancering mee te maken. Overigens was er al een boek verkocht, voordat wij in de winkel kwamen. Leuk.
Toen we thuis kwamen, voelde ik de vermoeidheid pas. Het was een geslaagde avond met dank aan iedereen.
(Jacqueline Servais)
Foto

Reactie op PIJN bundel door de winnaar van de wedstrijd PIJN

Foto

Mette

Foto

Bij aquaZZ zit je goed als auteur. Als je houdt van transparantie, heldere en accurate uitleg en van maatwerk dan is deze uitgever een verademing. En dan laat je –zoals in mijn geval - een voorstel van een andere uitgever om te signeren op de Antwerpse Boekenbeurs graag aan je neus voorbijgaan.

Auteur Herman Grouwels

W. van Dreumel over Birk

Foto
Prachtig formaat, perfect uitgevoerd en héél mooi geïllustreerd!!! Kwaliteitswerk!!!

Jeroen van der Graaf

Foto
Ik heb de samenwerking met uitgeverij aquaZZ als zeer prettig ervaren. Ik ben/ was compleet onbekend met de wereld van boeken en uitgevers. Angélique neemt de tijd om alle stappen helder en goed uit te leggen. Ze is eerlijk en dat geeft een vertrouwd gevoel want uiteindelijk wil je met een goed gevoel je boek uitgeven.
Het behulpzame blijft niet alleen bij het zakelijke deel. Ook bij ontwerp en vormgeving helpt ze graag mee. Door haar ervaring heeft ze een visie die je complimenteert in je proces als auteur met als uitgangspunt "wat jij wil". 
Ik heb echt het gevoel gehad dit proces samen te doorlopen, waarbij we dezelfde enthousiasme deelden.
 
Ook maanden nadat mijn boek haar plaats in de wereld gevonden had, merkte ik een gebondenheid met mijn boek vanuit Angélique. Ze bekijkt ook nadat het boek gelanceerd is naar mogelijkheden om te verbeteren en legt deze onderbouwd voor. De keuze is aan mij. 
 
Kortom; ik ben zeer tevreden en raad aquaZZ zeker aan als je gewoon zonder zorgen je boek wil realiseren!!

Henk van Maanen

Foto

Al jaren liep ik met plannen rond om een ‘eigen’ gedichtenbundel op de markt te brengen. Het vele weekendwerk weerhield me daarvan. Maar door ziekte veranderde alles. Bijna vanzelf vloeiden woorden uit mijn pen, op kladjes, op de rand van de krant, in een schrijfblok. Toen ik na driekwart jaar een terugval kreeg wist ik het zeker. Ik kon en mocht niet langer wachten. Een deel van deze krabbels wilde ik laten uitgeven. Mijn werkgever, een uitgeverij, gaf mij groen licht om het elders onder te brengen omdat het niet in de eigen portefeuille paste. Angélique en uitgeverij aquaZZ zagen er iets in. Mijn gevoel bij hen liet me niet in de steek en in recordtijd had ik een proefexemplaar in handen. Enkele kleine aanpassingen van haar en in januari, de poëziemaand bij uitstek, was De Proppenschieter een feit.  

 

Saskia van Mieghem

Foto

Nooit gedacht dat ik mijn boek zo snel verkrijgbaar zou zijn. Vanaf het eerste moment klikte de samenwerking met Angélique. In de ochtend het script ingestuurd en dezelfde avond al een reactie terug. Vanaf dat moment ging alles in een sneltreinvaart. Reacties verliepen snel via de e-mail en binnen een paar weken kon mijn script al naar de drukkerij voor de proefdruk. Dank je wel Angélique voor de geweldige samenwerking. Echt top.

 

Jacqueline Servais

Foto

Wat vond ik het fijn om samen met Angélique van mijn manuscript ‘Rosa Maris’ een heuse roman te maken. Snelle reacties per mail, goede adviezen, creatief meedenken en altijd snel met reageren. PDF klaar en toch nog veranderingen doorgeven? Het kon allemaal. Ook de creativiteit en eerlijkheid, geweldig. Dat heb ik enorm gewaardeerd. Angélique, dank je wel.

Jij bent het tegenovergestelde van mijn hoofdpersoon Ella die, zeker in het begin, een nogal nors mens is. Gedurende de ontwikkeling van het verhaal veranderde dat in positieve zin. Haar laatste woorden in de roman getuigen weer even van haar norse aard, die toch weer even de kop opsteekt. Ze kan het niet laten:

Ik kan nog behoorlijk scherp uit de hoek komen. Wie daar niet tegen kan, moet maar niet met mij omgaan. Ben ik dan toch een gemene sadist?’

Joke Gunter

Foto

Angélique gaf mijn verhalen een huis om in te wonen.

Stap voor stap vorderde de bouw en Angélique bleef

behulpzaam, geduldig en vriendelijk bij de continue

wijzigingen die ik alsmaar wilde doorvoeren. Daarnaast

reageerde ze altijd snel en adequaat als ik haar om advies

vroeg. Op een dag was het zover en werd tien 12345678910

opgeleverd!

Angélique bedankt voor je vertrouwen, geduld en je

vakmanschap!

Susanne Koster

Foto
Het was fijn om weer met uitgeverij aquaZZ te werken.
Snelle reacties op mails en telefoontjes, maar minstens net zo belangrijk, het heel creatief meedenken bij een plotseling ontstane uitdaging.
Kortom, Angelique, nogmaals dank voor de plezierige samenwerking!

Opa!

Foto
De uitvoering is subliem!
Prachtig papier, prachtige druk, plezierig leesbaar en ideaal om prentjes te kijken.
Ik ben er echt blij mee.

Willem van Dreumel

Jonas Bruyneel - Voorbij het licht

Foto
'Angélique en uitgeverij aquaZZ slaagden er in een behoorlijk zwaar geladen bundel literatuur zo uit te geven dat het werk mooi ademt. Met een oog voor detail en een passie voor haar vak legt Angélique een kunde aan de dag die het uitgeven van een boek tot een waar plezier maakt. Het proces van manuscript tot boek was een boeiende en spannende zoektocht dankzij deze intensieve samenwerking.'
 
Groet,
Jonas

Vis op vrijdag

Foto

Angélique. Mijn bundel “Vis op vrijdag”. Ik had nooit gedacht dat die zo mooi zou worden. Ik zei het al eerder. Jij bent een geweldige vakvrouw: snel, accuraat en creatief. De inhoud heb ik uiteraard zelf geproduceerd maar de visuele presentatie is minstens zo belangrijk. Die komt helemaal op jouw conto. Ik krijg er nu al heel mooie reacties op. Dankjewel voor onze geweldige samenwerking. Dit is teamwork! Ik had jou eerder willen ontmoeten.

Rob van Spanje

Jessica Köhler-Bracke - Bijzondere mensen

Foto
Angélique, de boeken zijn binnen. Zien er goed uit!
Dank je wel voor de goede zorgen xxx Jessica

Hülya Celik | Stichting Wezenlijk

Foto
Je hebt - zoals jouw naam al aangeeft (de eerste vijf letters) - echt weer het werk gedaan van een Angel! ;) 
Namens het bestuur van Stichting Wezenlijk, ontzettend bedankt!!
 

Corry Oomen

Foto
Als ik in de toekomst nog een boek ga schrijven zal ik het
graag weer in samenwerking met Angelique doen!
Angelique denkt goed mee, reageert snel op mails, telefoontjes
en is creatief in het vinden van oplossingen. Mijn boek gaat
vergezeld van een CD en was daardoor wat gecompliceerder maar 
hier werd snel een oplossing voor gevonden. Angelique veel dank
voor de fijne samenwerking en ik wens je nog heeel veeel 
manuscripten toe en veel werkplezier!
Succes met jouw aquaZZ.

Bianca Hazenberg

Foto
Apen en beren verdwenen als sneeuw voor de zon
als jij je licht er even over liet schijnen. 
Er was weer geruststelling in de onrust.
Communicatie en contact zijn toch wel sleutelwoorden.
Dank voor deze bijzonder prettige samenwerking.
 
Liefs: Bianca 

Henk Sipers

Foto
De verhalen lagen er al en eigenlijk was vorig jaar het boek "Afscheid" de afsluiter van mijn schrijven na de herdruk van het boek "Hardlopen als avontuur". Maar de lezers vroegen na "Afscheid" of ik nog meer verhalen had en ja die had ik.
Dank zij aquaZZ, Angélique, werd alles weer uit de map gehaald en klaargestoomd voor mijn derde boek.
De hardloopreis in Vietnam 2014 was de afsluiter van dit boek en de titel werd "Hardlopen als avontuur deel 2".
Zonder Angelique was me dit niet gelukt en het werd een dikke "pil" van 300 bladzijden.

Nogmaals mijn dank voor alles en de bijzonder prettige samenwerking.

gr Henk Sipers   http://members.home.nl/ultrasport

 

Welkom Tekst

Foto

Een pluimpje vour aquaZZ 

Een welverdiend pluimpje voor aquaZZ die van mijn manuscript een fantastisch mooi boek heeft weten te maken. Een boek uitgeven is een spannend avontuur en vereist een nauwkeurige samenwerking tussen de uitgever en de schrijver. Bij aquaZZ gebeurt dat. Het resultaat is boven verwachting. Ik twijfel dan ook niet aan het succes van mijn boek.

Dankjewel aquaZZ.

Maïti Goldman

vergrOOtglasogen

Foto
Angélique, Altijd maak jij keuzes waar ik het helemaal mee eens ben. Ik zou zeggen neem de vrije hand om ook dit boekje te maken zoals jij denkt dat het mooi is. Ik vertrouw jou volkomen wat dat aangaat. Dit wordt al weer mijn zesde boek bij aquaZZ.
Familie Karssing

Welkom Tekst

En dan de drijvende, stuwende kracht van mijn ritme!
Mijn uitgeefster... Angélique Kersten.
Vanaf mijn eerste vraag: 'mag ik meer dan 10 illustraties in mijn boek?' wist ik bij het spontane antwoord al... met haar wil ik graag in zee!
Het gehele proces tot aan exact de laatste punt - die toch nog even gezet moest worden -  was het contact waterdicht.
Meedenken, meewerken en als ik even dreigde te verdrinken in al mijn eigen gespartel, werd me op professionele wijze een reddingsboei toegeworpen, terwijl we wel op één lijn bleven drijven.

Een uitgeefster... Letterlijk van A tot ZZ...
En ja, ik spring zo weer met haar in het diepe!!

Neem eens een kijkje op haar site  http://www.aquazz.com
Foto

Van Atlas tot Zoo

Foto

Mijn boekje zou Van Atlas tot Zoo gaan heten en door de A en de Z herinnerde ik mij dat ik enkele jaren geleden al eens de informatie van Uitgeverij aquaZZ had opgevraagd. Vanaf de start had ik een goed gevoel bij de samenwerking met Angélique: ongeveer twee uur nadat ik mijn idee en manuscript had toegestuurd had ik al een positieve reactie! En binnen een paar maanden ligt Van Atlas tot Zoo er en ben ik er zeer tevreden over. Angélique is snel, precies, gaat voor kwaliteit en perfectie en is pas tevreden als jij (de klant) dat ook bent. Ons contact is uiteindelijk geheel via de e-mail verlopen, maar toch heb ik het gevoel alsof ik haar persoonlijk ken. Deze eigenschappen maken, dat ik voor een mogelijk volgend boek zeker weer aan zal kloppen bij aquaZZ. Dank, Angélique, voor je toewijding, geduld en precisie!

 

Karen de Boer

 

Kindje toch!

Foto
Angélique, wat een prachtig boekje is het geworden!!
 
Zo prachtig is het fotowerk, gedrukt op zulk mooi fotopapier.
 
Heel veel dank
Hartelijke groet
Gert Karssing

 
 

Susanne Koster

Foto
 
Omdat mijn toenmalige uitgever helaas failliet is gegaan waren de zes boeken die ik bij hem mocht uitbrengen niet meer op de markt.
Dat vond ik heel vervelend, vooral met betrekking tot mijn drie succesvolle psychologische thrillers.
Iemand wees mij op uitgeverij aquaZZ. Misschien wilde men daar mijn eerste thriller  "De trap naar de hemel" opnieuw uitbrengen. 
Ik kan niet anders zeggen dan dat uitgever Angélique Kersten vanaf het allereerste contact met mij actief heeft meegedacht over de wijze waarop we samen "De trap" opnieuw onder de aandacht van het publiek konden brengen. Ik heb haar manier van communiceren én haar manier van werken als heel erg fijn ervaren.
Daarnaast is deze uitgever buitengewoon eerlijk, snel en betrouwbaar in alles wat zij levert.
Kortom, ik ben zó blij dat uitgeverij aquaZZ op mijn pad is gekomen!!


Met vriendelijke groet,
 
Susanne Koster
www.susanne-koster.nl

Gerard Mul

Foto
De zin: "Ik ga je manuscript De Verstrengeling uitgeven,"  veranderde mijn leven. Van een manuscript zou het echt een boek worden met bladzijden waar je lekker door heen kan bladeren. De geur van mijn eigen geschrevene opsnuiven. Heerlijk!  
Het werd een heel proces waarbij alle lof voor de uitgeverij. Angélique heeft echt geduld met mij gehad; zo koppig als ik af en toe ben geweest, moest ik mijn gelijk meestal bij haar halen.
De inhoud werd opgeschoond, spelfouten werden gecorrigeerd en leestekens werden toegevoegd. Een boek schrijven is één, een uitgeverij vinden is twee, maar een boek uitgeven dat is echt drie.
Een heel ander proces dat Angélique voortvarend heeft opgepakt.  
Bedankt dat ik gebruik mocht maken van je ervaring en doortastendheid. Ik heb veel van je geleerd en dat ga ik toepassen in alles wat ik nog ga schrijven.
 
Gerard Mul  

 

Samantha Schuchhard

Foto

Na veel ups en downs is het mij toch gelukt! Het was niet makkelijk maar Angélique van aquaZZ was heel geduldig, vriendelijk en behulpzaam, bedankt daarvoor! Mijn boeken zijn binnen super blij, onwijs trots en zo mooi en netjes... Heel erg bedankt!! Zooo dankbaaar Xx

Nancy Walburg

Foto

Al langer was ik van plan om mijn boeken opnieuw uit te laten geven, als het zou kunnen met iets meer creatieve inbreng. Toen ik bij aquaZZ terecht kwam ging er een wereld voor mij open!
Allereerst maakte Angélique van het boek Mijn moeder een prachtige verhalenbundel met idem kaft en voegde zij haar eigen verhaal toe.
Voor ¡Ondersteboven! is er altijd de wens geweest om een omdraaiboek ervan te maken, maar volgens de vorige uitgever was dit niet haalbaar. Uitgeverij aquaZZ deinsde er niet voor terug en het resultaat is werkelijk prachtig geworden!

Wat mij het allerbeste is bevallen bij aquaZZ is de persoonlijke en betrokken manier van werken. Alle ideeën zijn welkom en er wordt samen bekeken wat mogelijk is. En dat is erg veel!
Angélique heeft een warm en direct contact met haar auteurs en dat is duidelijk terug te zien in de boeken die zij uitgeeft; een mooi samenspel van uitgever en auteur.

Ook voor mijn andere boeken zal ik mij weer wenden tot aquaZZ voor een (verbeterde) heruitgave en hoop nog lang met aquaZZ/Angélique samen te werken.

Ilse Lejeune

Foto

Nadat ik met mijn manuscript compleet vastliep bij een uitgever, raadde een bevriende uitgeefster (die helaas door omstandigheden genoodzaakt was haar uitgeversactiviteiten te beëindigen) mij aan om contact op te nemen met Angélique Kersten. Dat heb ik toen gedaan en ik prijs mezelf nog altijd gelukkig dat ik die stap genomen heb. Wat is het voor een schrijver een ongekende ervaring om met een uitgeefster samen te werken, die je met raad en daad terzijde staat en zelf met gouden ideeën op de proppen komt. Het resultaat, Wraakzucht, is een bijzonder fraai boek geworden. Helaas vallen de verkoopcijfers tot dusverre erg tegen. De reden zou kunnen zijn dat het werk onder pseudoniem is uitgegeven (volgens Angélique had ik er wellicht beter aan gedaan om van mijn eigen naam gebruik te maken, omdat er al zes romans en thrillers van mijn hand verschenen zijn, die alle door Biblion in ruime aantallen zijn aangeschaft). Wie zal het zeggen. Trouwens, waarom een pseudoniem? Ik heb daarvoor gekozen, omdat er in het thrillerachtige verhaal sprake is van een lesbische relatie en men zich zou kunnen afvragen: is een man wel in staat om een lesbische relatie overtuigend te beschrijven?

Maar niet getreurd  Voor mij is er geen enkele twijfel meer. Bij al mijn toekomstige schrijfsels is aquaZZ voor mij de uitgeverij!

 

Maruscha Koster

Foto

Uitgeverij aquaZZ z werkt correct en komt haar afspraken na.
Angélique is een eerlijke vrouw en is snel in haar werk wat ook nog eens keurig werk aflevert.
Iedereen aan te bevelen, geen poespas, geen verplichtingen, geen contracten.

Maruscha Koster

Tanja's Teksten bundel 1

Foto


 

Ritme van mijn hart

Foto
Vanaf mijn eerste vraag: 'mag ik meer dan 10 illustraties in mijn boek?' wist ik bij het spontane antwoord al... met haar wil ik graag in zee!
Het gehele proces tot aan exact de laatste punt - die toch nog even gezet moest worden -  was het contact waterdicht.
Meedenken, meewerken en als ik even dreigde te verdrinken in al mijn eigen gespartel, werd me op professionele wijze een reddingsboei toegeworpen, terwijl we wel op één lijn bleven drijven.
Letterlijk van A tot ZZ heeft ze mij begeleid. En ja,ik spring zo weer met haar in het diepe!!

Wilma de Marée - Walraven 

Mijn kijk op het leven

Foto

Ik heb vanmorgen de proefdruk binnen gekregen, het is zelfs nog mooier dan dat ik in mijn gedachte had, echt geweldig ook de verwerking van de foto’s echt heel mooi ik ben er super blij mee. Alle lof voor aquaZZ hoor. Ik wil je daar ontzettend voor bedanken voor al het werk wat je aan mijn boekje hebt gedaan. Nu, Angélique, nogmaals heel hartelijk bedankt, het boekje is echt prachtig geworden en de samenwerking was heel fijn. Zeker zal ik je aanbevelen bij andere schrijvers, die ook een uitgever zoeken.

Gre Hulspas

 
 

Wils verklaring

Foto

Professioneel en empatisch

Uitgeverij aquaZZ werd door mij "ontdekt" vanuit een ontmoeting op 4 juni 2013 met vertrouwensarts Paul Pollman. Deze vertelde enthousiast over goede ervaringen met Angélique als uitgever van zijn boek over kindermishandeling. Toen ik daarna kijkje nam op de website sprak me dit professionele web-verkoopconcept bijzonder aan. Vervolgens attendeerde ik mijn medeauteur Hans Smit op rubrieken biografie en levensverhalen, waarbinnen ‘Wils verklaring’ goed zou kunnen passen. Omdat zijn reactie ook positief was, heb ik toen contact opgenomen met aquaZZ, waar ik een geïnteresseerde en zeer empatische Angélique aan de lijn kreeg. Die mij vervolgens een uitgebreide op ons project toegesneden richtofferte stuurde. Wat er toe leidde dat we in de auto stapten en naar Arnhem reden voor een eerste kennismakingsgesprek. Wat mij betreft is kennismaking met aquaZZ, in casu Angélique, het beste geweest wat ons kon overkomen. Als zeer betrouwbare commerciële professionele uitgever, maar nog meer als warme en persoonlijk-betrokken projectpartner!


Henri van Gelder 

Hans Smit

Foto

Betrokken

Het uitgeven van een boek is in deze economisch zware tijden geen sinecure. Zeker niet als het onderwerp is toegesneden op een specifieke doelgroep, zoals dat het geval is met ‘Wils verklaring’. Wij, mijn medeauteur Henri van Gelder en ik, kregen dan ook bij verschillende uitgevers nul op rekest, zodat wij uiteindelijk een eigen uitgave overwogen waarbij het boek bij een gespecialiseerde printing-on-demand-uitgeverij zou worden gedrukt. Dit betekende dat alle uitgeefactiviteiten op onze onervaren schouders zouden komen te liggen. Wij zagen hier erg tegenop. Omdat de uitgeefdatum al vaststond vanwege een groot artikel in het dagblad Trouw, had ik eigenlijk de hoop al opgegeven een ervaren en professionele uitgever te vinden. Toen kwam Henri met het voorstel eens in Arnhem bij Angélique van uitgeverij aquaZZ langs te gaan. Vooral ook omdat vanuit een eerste telefoongesprek direct al de grote inhoudelijke betrokkenheid van Angélique was gebleken. De rest is - een tot grote tevredenheid stemmende - geschiedenis.


Hans Smit 

Melange

Foto


"Angélique heb ik leren kennen via een andere auteur die ook een boek bij uitgeverij aquaZZ heeft gepubliceerd. Zij raadde mij aan om contact te maken met aquaZZ. Ik moet zeggen dat er na een zeer prettig, persoonlijk gesprek met Angélique een enorme rust  over mij heen viel. Het was een geruststelling om te weten dat vanaf afronden van mijn manuscript tot het omzetten in een gedichtenbundel  ik dit proces aan haar kon toevertrouwen. She is a artist! Zij praat met je en geeft suggesties en weet van een ruw stuk houtskool een diamant te slijpen.
Ik dank je Angélique, ik dankje aquaZZ en ik zal eenieder aanraden om met jou in zee te gaan .
God bless, From the the heart, 

Samuel Dumfries "
Thank you Angélique !!


  

Verhalen op pootjes

Foto

Verhalen op pootjes, uit het leven van een dierenarts. Door Miss Moss

Een dierenartsenleven vol bijzondere ervaringen uit de gezelschapsdierenartsenpraktijk. Daar moest ik wat mee! Ik vertrouwde de verhalen toe aan mijn laptop en typte ze in een eenvoudig Word-document. Ik wilde ze graag delen met ieder die het maar lezen wil. Ik had een droom; mijn verhalen in een boek.

De meeste uitgeverijen pretenderen voor ervaren schrijvers te zijn. Ik heb diergeneeskunde gestudeerd, geen schrijversvak en voelde me op voorhand niet welkom. Tot ik de site van aquaZZ vond. De eerste mail die ik naar een uitgeverij stuurde ging daar naar toe, ter attentie van Angélique Kersten. Ik werd voor mijn gevoel met open armen ontvangen. Niet uit de hoogte, maar gewoon als mens tot mens. “Ha ha, prima. Dan gaan we er een boekje van maken,” stond er in de email. En dat gebeurde.

De tekst is alleen gecorrigeerd op spelfoutjes en leestekens. Alle woorden, zinnen en verhalen zijn in hun waarde gebleven, precies zoals ik ze bedoeld had.

Angélique bleek engelengeduld te hebben voor het maken van de cover. Ik mocht zeggen hoe ik het wilde en iedere keer stuurde ze me een opzet die mooier en mooier werd. Het resultaat is prachtig. Mijn eigen kat op de voorkant die je doordringend aankijkt als het boek straks in de etalage van de winkels ligt. En de foto van mijn eigen opererende handen. Zo van mijzelf.

Angélique noemde zichzelf “Boekenvroedvrouw”en ik werd de boekenmoeder. “Verhalen op pootjes, uit het leven van een dierenarts” werd mijn jongste kindje; mijn eigen boek. Wat ben ik trots!

Dank je wel boekenvroedvrouw, je bent een Engel!

Miss Moss

 

Henk Sipers

Foto
Na het stoppen van uitgeverij Hardlopende Zaken was mijn boek Hardlopen
als Avontuur
niet meer te verkrijgen. Dit zat me dwars. De Belgische
acteur Tom Waes gebruikte mijn boek nog voor zijn Tomtesterom uitdaging,
maar hierna verwaterde alles weer ondanks dat ik regelmatig e-mails
kreeg van mensen die mijn boek nog wilden bestellen.

Na een artikel in de krant over mijn reis naar Nepal waar
mijn beste vriend was overleden na het behalen van de top van de Mount
Everest, kreeg ik veel reacties. Na terugkomst van deze emotioneel
beladen reis schreef ik zoals na elke adventure reis een boekje voor
mezelf. Ik ben geen schrijver, zeg ik altijd, maar ik schrijf. Enkele
kennissen hadden het gelezen en zeiden dat ik het moest uitbrengen in
boekvorm.

Via Sandra Schouten, schrijfster, kreeg ik de tip voor uitgeverij aquaZZ.
Angélique stond meteen voor alles open en hielp me met mijn nieuwe boek
en tevens om ook mijn oude boek weer opnieuw uit te brengen en vorm te
geven. Zonder haar was Afscheid nooit van de grond gekomen en de herdruk van
Hardlopen als Avontuur ook niet. Ik kan aquaZZ een ieder aanraden die net zoals
ik, schrijft maar verder niet weet wat te doen. 
Angelique, ik ben je heel dankbaar voor alles.

groet Henk Sipers
http://members.home.nl/ultrasport

 

Leen Derks

Foto
Bedankt voor het super mooie boekje. Ik ben er echt super blij mee en dit was niet gelukt zonder je inzet, ondanks je gezondheid je even in de steek laat, ben je er toch!
Je bent een toppertje.

Blauwhartje / Leen Derks
 

Doorbroken taboes

Foto
Lieve aquaZZ
 
Ik wil jullie bedanken want mede dankzij jullie, kan ik echt de stem zijn voor vele anderen.
Ik wil via deze weg een stem zijn voor iedereen die in/uit zo'n situatie zitten/zaten
Jullie laten mijn droom uitkomen, zo kom ik op voor de rechten van de mensheid, ieder mens verdient het om in vrijheid te leven en om zijn eigen geluk te volgen.

 
Dankzij jullie kan ik die stem zijn, jullie geloofden in mij, dank jullie wel en ook namens al die andere die nu nog steeds slachtoffer zijn van mensenhandel/loverboys en sekten.
 
Lana B.

Spiegelmancomplex

Foto

Nadat we (Thieschou&Rensbie – duoschrijvers) twee boeken in eigen beheer hadden uitgegeven kwamen we in contact met Angélique Kersten en haar uitgeverij aquaZZ. We wisten ondertussen wat het betekent om een manuscript in de juiste vorm te gieten. Het kost bloed, zweet en tranen om een ruw manuscript tot een volwaardig boek te polijsten. Wat een heerlijke luxe wanneer iemand je bij de hand neemt en je daarin met raad en daad bijstaat. ‘Samen jouw boek uitgeven’ is in ons geval de juiste omschrijving van het proces dat aangenaam, ontspannen en soms zelfs op een grappige wijze tot stand kwam.

Een boek uitgeven is complex. We hadden een spiegelvrouw nodig om het te realiseren. Onze hartelijke dank aan Angélique.

(Sandra en Eddy - T&R)

Michel Kok

Foto

Het open en betrouwbare beeld dat van uitgeverij aquaZZ op hun website wordt gegeven maken ze helemaal waar! Het was, en is, een prettige samenwerking met Angélique Kersten. Alles gaat zeer secuur, maar toch op een prettige ontspannen wijze. Ik ben dan ook blij dat uitgeverij aquaZZ mij de mogelijkheid heeft gegeven om mijn boek: “De Tweede Wereldoorlog: Een gebeurtenis om nooit te vergeten.”, uit te geven.

Mocht ik iemand een boek willen uitgeven dan raad ik het zeker aan snel contact op te nemen met Angélique Kersten
!

 

Mijn verhaal

Foto
Ik vond/vind het heel fijn samenwerken met Angélique omtrent het maken van mijn boek.
Alles mag/kan op eigen tempo.
Eigen inbreng wordt ook gerespecteerd en de aanpassingen verliepen ook heel vlot.
Bedankt voor de fijne samenwerking!
Zoë Janssens
 

Litafra

Foto

Hallo Angélique,

Wow, ik ben content en ingenomen met je keuze en je kleurrijke omschrijving. Geweldig, ik ga ermee akkoord, het wordt de zonnebloem versie. In eerste instantie had ik geen idee, maar je bent van grote waarde voor mij en mijn bundel, het wordt prachtig.

Hartelijk dank daarvoor, ik ervaar het als erg prettig.De samenwerking met jouw uitgeverij was veel persoonlijker, ik werd als het ware aan de hand meegenomen en geïnformeerd over alle details.
Dit boekje is toch anders van opzet dan de eerste, al doende leert men, haha.

De medewerking, lees: samenwerking, die ik tot nu toe heb mogen ontvangen is erg prettig, professioneel en voortvarend.
Het is een prettige samenwerking, door de geweldige steun die ik mocht ontvangen van aquaZZ.

Thanx, je bent gewoon een geboren uitgeefster, je geeft de auteur het gevoel van betrokkenheid en aandacht. Je bent van onschatbare waarde.

Vriendelijke groet,

Harrie de Bruin / Litafra

 

Ik hoor paarden

Foto
Wij willen Angélique graag ontzettend bedanken voor de manier waarop zij ons heeft begeleid tijdens het uitgeefproces. Het boek is erg mooi geworden en daar heeft Angélique een grote rol in gespeeld. Dankzij haar ervaring heeft ze de nodige suggesties gedaan – inhoudelijk en qua opmaak – die er een zeer professioneel geheel van hebben gemaakt. In het verleden hebben wij al ondervonden dat dit niet overal het geval is, dus het was echt een verademing dat Angélique zoveel zorg en aandacht heeft voor het hele proces. Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat! Angélique, bedankt!

Sjors Kersten & Jarl Roelofsen
 

broos

Foto
proefdruk

'broos' ligt voor me
ik voel het papier
proef de woorden
zie de beelden
er is geen druk meer
het is goed zo

Jana, je kunt trots zijn! Wat een mooi afstudeerstageproject.
Angélique, bedankt. Bedankt voor al je werk, het voorstel van grijs, je expertise.
En jullie beiden voor de heel prettige samenwerking!

Bestemming

Foto
Beste Angelique,
 
Graag wil ik mijn complimenten overbrengen voor de adequate manier van informeren en afhandelen van deze wedstrijd. Nimmer zo'n update-proces ervaren. Ook jullie, hartelijk dank, Riet van Schie (deelnemer aan de fotodichtwedstrijd)


Mijn complimenten voor de bundel! Hij ziet er, net als de bundel "Door het lint" waar een gedicht van mij in staat, weer prachtig uit!!! :-)
Hartelijke groet, Marije Zijlstra (winnares fotodichtwedstrijd)
 

The game of destiny

Foto

In mei 2011 kwam mijn boek ‘Het spel van het lot’ uit met dank aan Angelique Kersten. Zij heeft het hele proces soepel en zonder problemen laten verlopen. Voor een beginnende schrijver had ik heel veel vragen en onzekerheden, maar Angelique stond altijd voor mij klaar en beantwoordde mijn vragen diezelfde dag nog. Angelique is een zeer sterke, professionele vrouw met wie ik een geweldige samenwerking heb. Ik kan met trots zeggen dat mijn boek is uitgegeven bij Uitgeverij aquaZZ!
Inmiddels is Het spel van het lot naar het Engels vertaald.

Verdronken verleden

Foto
Nadat mijn eerste jeugdboek een succes was gebleken, begon ik een paar jaar later aan een tweede. Ik vond hem beter dan de eerste, qua stijl, vorm, opbouw… Ook mijn toenmalige uitgever vond dat. Alleen het onderwerp, daarvan vroeg hij zich af of het wel commerciële potentie had. Dezelfde uitgever die tegen auteurs altijd zei: je moet uniek zijn met je verhaal!

Toch vond ik mijn Verdronken verleden het waard uitgegeven te worden en ik verdiepte me in het ‘uitgeven in eigen beheer’. Daar bleken veel mogelijkheden voor te bestaan! Ik besloot voor ‘een grote’ te gaan en volgde de instructies op de website. Heel klinisch. Heel ‘robotgestuurd’. Dat voelde niet goed; ik stopte halverwege met het uploaden van mijn verhaal. Toen stuitte ik op de aantrekkelijke website van aquaZZ. Wat een verademing! Daar vond ik een zakelijke insteek met persoonlijke touch; precies de benadering waarnaar ik op zoek was.

Angélique kan bij mij niet meer stuk. Aardig en bondig; to the point en meedenkend. aquaZZ, daar zouden meer schrijvers bekend mee moeten zijn!
Misschien komt er ooit nog een derde boek. Uiteraard is Angélique dan de eerste die het hoort!

Groetjezz,
Marianne Miltenburg
 

Erotische Puzzels

Foto

26 jaar geleden ben ik bijtoeval begonnen met het maken van woordzoekers voor Denksport, later ook voor Puzzelsport en vele andere uitgeverijen. Het is natuurlijk leuk om deze bladen dan in de schappen te zien staan, maar na een maand zijn ze weer weg. Jaren geleden kwam ik op het idee om erotische puzzels te gaan maken, maar dan in boekvorm. Ik had daarvoor een aantal uitgeverijen benaderd die ook erotisch getinte boeken uitgaven. Maar van hun kant was daar geen interesse voor. Maar op een gegeven moment kwam ik AquaZZ tegen op internet, angelique was direct enthousiast en zijn we aan de slag gegaan. Dit klikte van af het begin en zonder grote problemen kwam dit boek tot stand. Bijna ongelooflijk hoe snel het proces is doorlopen. En zie hier het resultaat.
Ik heb nog een aantal ideeen voor boeken die ik ook zeker bij aquaZZ zal onderbrengen. Bedankt, en tot het volgende project.

Joop Klinkenberg
 

Het model

Foto
Vooral door een snelle en accurate communicatie
is mijn eerste geesteskind 'Het Model' tot stand gekomen.
Angélique is een professionele uitgeefster en als ik in de toekomst
nog eens iets publiceer zal dat zeker en vast bij aquaZZ zijn.
 
bedankt voor de vruchtbare samenwerking! Jan Wijnen
 

Deadline

Foto

Het is een droom die uitkomt. Mijn eerste thriller! Wat ben ik trots!Heel erg bedankt voor deze kans en voor deze fijne samenwerking.Het resultaat is prachtig geworden, nu maar hopen dat het een succes zal worden. Het is namelijk geen Simone van der Vlugt die verkocht moet worden maar een Marloes Vrijdag!ReactieZZ zijn welkom, daar kan ik alleen maar van leren.

Marloes Vrijdag

https://www.facebook.com/#!/marloes.vrijdag?fref=ts

Ik feliciteer je!

Foto

Ik ging op vakantie en nam mee … de verhalenbundel 'Ik feliciteer je!' De cover al een cadeautje op zich. Zo prachtig vorm gegeven dat ik er moeite mee had de eerste kerven in de rug te maken. Toch deed ik het en las … en las … en las ademloos. Het ene mooie verhaal na het andere. Verhalen over mensen. Intriest soms, plotseling weer erg grappig, spannend of ontroerend, maar steevast de moeite waard om aandachtig te lezen.

Uit nieuwsgierigheid las ik snel. Te snel! Vanavond begin ik van voren af aan en zal ze als snoepjes proeven. Wat een feest om samen met deze kanjers in één bundel te mogen staan. Dank Dorina, Angélique, Gert-Jan, Roel, Yvonne, Carl, Hervé, Ninja, Fatima, Katja, Anja, Barbara, Yvonne, Trudy, Sten, Dana, Cornélie, Mandy, Inge, Corine, Naomi, Karin, Wendy, Gerry, Marjolein, Kasper, Yrsa, Ella, Marianna, Jeanette, Else, Hadeke, Annelies, Iris, Stiny, Elles, Roelande, Marijke, Irma en Tessa voor dit heerlijke leesplezier. Ik hoop nog vaak van jullie te mogen smullen.

Conny Hoogendoorn


 

Ik feliciteer je!

Foto

Meedoen aan een schrijfwedstrijd met plaatsing van je verhaal in een echt boek.

Daar wilde ik wel aan meedoen. Bij de titel “Ik feliciteer je” zag ik een oud dametje dat een fiatje 500 won. Ik ging achter mijn laptop zitten en in minder dan 90 minuten was de hoofdpersoon van 90 jaar oud “geboren”. Ik heb mijn verhaal ingestuurd en toen ik hoorde dat mijn verhaal samen met 39 andere verhalen gewonnen had was ik aangenaam verrast. Ik kon het eigenlijk niet geloven.

Tot het boek op de mat viel. En ik mijn naam zag prijken, mijn woorden op papier van mooie, zware kwaliteit. De cover alleen is al een cadeautje, de strik nodigt uit om open te trekken. En als je het boek openslaat word je meegevoerd in 40 verhalen, allen met een andere invalshoek. Vol passie geschreven. Ik feliciteer mezelf en alle medeschrijvers met zo’n kans van Boekvoorhaar en uitgeverij aquaZZ.

Elles Jansen

Ik feliciteer je!

Foto

Al reeds een hele lange tijd had ik een bepaald boek in gedachten.
Ik zag het voor me; het boek moest er als een cadeau uitzien.
Het zou korte verhalen bevatten met het 'feliciteren' als rode draad.

Toen begon ik een schrijverssite: Boekvoorhaar.nl met een schrijfwedstrijd rond het thema 'Ik Feliciteer Je'.
Angelique ging akkoord met hetgeen ik voorstelde en zij zou er een mooi boek van maken.

Wat een heerlijke samenwerking! Nooit een zucht of een steun! Altijd opgewekt en altijd verfrissende ideeën!
Het lettertype, papiersoort, cover, indeling, noem maar op: allemaal geweldig!
Het boek is uiteindelijk mooier geworden dan in mijn dromen!

Mocht er nog een tweede boek komen dan zal ik, op zéker, meteen Angélique vragen!

Dorina Voorhaar
Schrijverssite boekvoorhaar & hem
www.boekvoorhaar.nl

Jacob Dekker

Foto

 

 

  Angélique Kersten van Uitgeverij aquaZZ heeft mijn werk op smaakvolle wijze uitgegeven; het is een aantrekkelijk boekje geworden, dat er qua vorm en lay out origineel uitziet en eruit springt. Ze heeft de tekst bezorgd in nauw overleg met mij, de schrijver, en op tal van punten aanzienlijk verbeterd. Ik heb groot respect voor haar kennis van zaken, en voor de ijver waarmee ze werkt. Ons contact verliep via de e-mail, en ik heb nog nooit meegemaakt dat zo’n contact zo vlot en soepel verliep. Ze hield me op de hoogte van elke stap in het productieproces, en iedere keer heb ik er iets van geleerd. De productie van dit boek was een feest. Ik hoop dat ze met haar werk erkenning oogst en succes heeft, want ze verdient het

Hartelijk dank voor de proefdruk! Woorden schieten me tekort, en dat heb ik toch niet gauw; ieder moment van de productie van dit boekie is een feest.

Zelfs mijn vrouw is tevreden, en dat wil wel wat zeggen.
Wat doe ik?
 
Ik zou het graag houden, in een glazen kastje zetten.
Het ziet er aantrekkelijk en sfeervol uit, lekker lettertje, aangename bladspiegel.
Ik zal deze week een stukkie schrijven over onze voorbeeldige samenwerking bij de productie.
 
 
 

Natasja van Dijk

Foto

 

Hallo Angélique,

Wat een bijzondere ervaring om een eigen boekje uit te brengen!

Ideeën uitwisselen over vormgeving binnenin en van de cover, en wat voor foto’s te gebruiken, samen alert zijn op schrijf- & tikfoutjes, het heeft er allemaal voor gezorgd dat ik erg betrokken ben geweest bij het maken van mijn eigen boekje!

Bij elke stap die werd gezet, werd het steeds een beetje ‘echter’.

Vooral toen de proefdruk kwam en ik die ‘echtheid’ in handen had.

Nu is het dan echt ‘echt’ en staat mijn boekje hier te koop!

Dank je wel voor de aandacht, tijd en ruimte die je bood en voor de inspirerende ervaring!

Natasja van Dijk, september 2012 

Gert Karssing

Foto
Heel veel dank voor alle aandacht en zorgvuldigheid, het betekend zoveel voor me.
Het boek ziet er schitterend uit.  We zijn heel enthousiast en het is mooier geworden dan we hoopten!!

over de cover:
Geweldig zoals jij in je opmaak de sfeer geproefd hebt tussen de zwart witte voorkant en de jongste kleurige lente.
we kennen elkaar niet, maar perfect aangevoeld. bedankt.
 
 

Altijd Zomer

Foto

Beste Angélique,

Ik heb de uitgave Altijd Zomer in goede orde ontvangen, waarvoor dank.
Het boek ziet er zeer fraai uit, keurig verzorgd in heel mooie kleurstelling.
Bedankt voor deze uitgave en wie weet meld ik mij eens met de inhoud
voor een eigen boek.

Met vriendelijke groet,
Peter Samuel

 

Jan Wijnen

Foto
Puik werk Angélique, 'Ogenblikken' was in no time gedrukt!
Dit smaakt naar meer, een goed begin is het halve werk.
Ook het formaat is heel handig, ter grote van een CD
en reist dus makkelijk mee.

Martin Wichink

Foto
Hoi Angelique,
 
Ik vond het best wel spannend allemaal.
De oorspronkelijke drukker was gestopt, jij die alles hebt overgenomen en ik wilde een herdruk van mijn boek.
Nieuwe programma's, andere drukker en kleine subtiele veranderingen. Toch vind ik de herdruk van 'Ruwe diamanten' heel kort bij het eerste exemplaar gebleven, wat ook mijn wens was.
Snelle mailwisseling, to the point en al snel was een proefdruk een feit.
Het resultaat mag er dan ook zijn en dat alles net iets meer dan drie weken.
Bedankt voor jouw goede adviezen, ideeën en toch de vrijheid van en voor de auteur zelf.
 
Ik ben blij met deze samenwerking en wie weet wat de toekomst nog meer brengt.
 
Met vriendelijke groet,
Martin Wichink

NB: Deze titel is nu ook in paperback leverbaar.

Richard du Préé

Foto

Na jaren van ploeteren en werk, en vervolgens; leuren met het vermaledijde manuscript, uiteindelijk terecht gekomen bij Angélique. Wij kenden elkaar reeds via verschillende dichtfora uit het verleden. Desondanks maakte ondergetekende bijna de kardinale fout om het werk elders onder te brengen. Spoedig op voorgenomen schreden teruggekeerd en naar volle tevredenheid mag ik wel stellen. Een uitmuntende samenwerking cq. feedback op alle terreinen die voorbij komen om een boek uiteindelijk in de markt te zetten. Heel veel gehad aan haar opmerkingen en inzicht op de materie bij de vele aspecten die nodig mogen zijn om een toonbaar - en niet geheel onbelangrijk - verkoop- en leesbaar product af te leveren. Openstaand voor de - somtijds - afwijkende mening dan wel inzicht van de auteur maakt het haar - zonder overdrijven - tot het perfecte klankbord, welke de auteur in al zijn twijfels zo nodig heeft! Geduldig en tactisch masseert zij de schrijver in de loop van het traject om kritischer naar zijn pennenvrucht te kijken en wellicht wat zaken te herzien. Zo nodig onderbouwt zij haar bevindingen doch laat immer de beslissing bij de auteur!

Ik ben trotser op mijn werk dan dat ik was voordat ik bij aquaZZ aanklopte... Dat zegt eigenlijk alles, dus skip het voorgaande! ;-)

Ik dank je nogmaals voor de uitmuntende samenwerking en zeg met een zweem van blauw: Op naar het volgende boek!

Richard.

http://www.aquazz.com/Webwinkel-Product-12422627/Richard-du-Prée-%7C-Blauwzweem.html

Frank de Vos

Foto
Vanmorgen viel er een leuk pakketje in mijn bus. Het was de mooie, vormgegeven verzamelbundel 'Mooiweerwolken' onder de redactie van mijn oranje-vriendin Angélique, van de dappere uitgeverij aquaZZ.
 

Frank Hamwijk

Foto
Beste Angelique,

Wat een geweldige verrassing! Ik ontving net twee exemplaren van de gedichtenbundel “mooiweerwolken”, inclusief de doorgevoerde wijzigingen van mijn gedicht.

Super, super bedankt. Helemaal te gek. Bedankt voor je enorme service.

Hier word ik gewoon heel erg blij van. Nogmaals heel erg bedankt!

Hartelijke groet, Frenk Hamwijk

Gina

Foto
Dag Angélique,
 
De mooie dichtbundel, die indrukwekkend snel en professioneel tot stand is gekomen, is vorige week in mijn brievenbus beland.
 
Hartelijk bedankt voor dat verwarmend cadeau!
 
hartelijke groeten, Gina

Mirre Mare

Foto
Een droom is uitgekomen;
hopen, wensen, waarheid,
een kans gekregen,
mijn droom werd werkelijkheid.

Lieve Angélique,

Jij laat dromen uitkomen,
jij creëert mogelijkheden,
laat wensen waarheid worden,
en iedereen is meer dan tevreden!

Net zoals ik,

met jouw hulp, jouw inzet, jouw creativiteit,
worden mijn boeken tot kunstwerken,
en mijn droom werkelijkheid!
Bedankt!

Mirre Mare

Sue Ellen Paz

 
Foto

Blauwhartje

Foto
Goedemorgen Angélique, het is vandaag complimentendag en wil ik jou toch wel even laten weten dat ik je inzet naar ons auteurs zeer waardeer en blij ben met onze samenwerking. Liefs Leen

Els Huurman

Foto
Dank zij aquaZZ kan de bundel Waterval van woorden worden gerealiseert.
Een prachtige cover en zeker ook de inhoud van het boekje.
Er zijn maar een paar woorden nodig en Angélique weet precies hoe ik het hebben wil.
Ze is bijzonder goed en natuurlijk veel meer dan dat!!!
 

Janneke Wiersema

Foto
BIJ DEZE BEDANK IK JE HARTELIJK VOOR AL WAT JE HEBT GEDAAN
BEN ER ERG BLIJ MEE, EN HET OVER EN WEER MAILEN WAS OOK ERG PRETTIG
NAAR MIJ TOE ...


JANNEKE

Ans van den Dobbelsteen

Foto
Ik ben in contact gekomen met aquaZZ omdat ik mee gedaan heb met de gezamelijke gedichtenbundel Van Thema tot Gedicht via Blauwhartje.
Ik ben hier heel enthousiast door geworden. Deze bundel is zo mooi en de resencies waren vol lof van de mensen die ik het heb laten lezen, velen hebben het dan ook gekocht.
 
Zelf was ik al een tijdje van plan om een eigen bundel uit tegeven.
Ik heb contact opgenomen met Angélique en het e-mailverkeer ging van start.
Ik heb heel goede tips gekregen van haar, waarvoor mijn dank.
Ongeveer een maand nadien was mijn gedichtenbundel een feit.
 
De titel van de bundel is geworden: Gevoelens en Gedachten.
 
Onder Gevoelens beschrijf ik hoe ik mijn jeugd, maar ook het verdriet heb ervaren in mijn leven.
Hiemee wil ik aangeven om mensen te stimuleren om die gevoelens die ze geen plaatjes kunnen geven op papier te zetten zodat het verlichting geeft.
 
Onder Gedachten beschrijf ik thema's zoals ik ze zie.
Dit zijn algemene gedachten zoals ik ze denk.
 
Ik wil aquaZZ en met name Angelique heel hartelijk danken voor de service die ze geboden hebben en het maken van mijn eerst gedichtenbundel die er fantastisch uit ziet, ben er heel erg trots op.
 
Mijn dank is dan ook groot.
 
Groetjes

Jacqueline Herrema

Foto
Wat een twijfel en een onzekerheid die mij bezighield om na jaren van zoeken en schrijven het manuscript op te sturen naar AQUAZZ.
Het is de beste beslissing geweest van eind 2011!
Angelique, je hebt het opgepakt en je bent gaan kneden en redigeren tot een bijzonder resultaat en dat vormde zich in een adembenemende Historische streekroman die inmiddels al aardig wat mensen bezighoudt!
Je geduld en optimisme en je nachtelijk activiteiten in het manuscript, had ik soms even het idee dat ik met een vakidioot te maken had in positieve zin van het woord.
Eerlijk gezegd mis ik je mailverkeer en is het zo stil aan de overkant van mijn P.C.
Zonder jou had dit mooie boek nooit tot stand gekomen om het enerverende familieverhaal in een beknopte boekvorm te krijgen.
Ben trots op je ambitie en professionaliteit!
Warme groet, Jacqueline Herrema

Gitte

Foto
Hai Angelique,

Het boekje is super! precies zoals ik het graag wil.
Ben hier echt blij mee, dank je wel!

Lieve groet van Gitte.

Wendy Dollekens

Foto
Mijn eerste bundel, mijn grote droom is uit gekomen.
Het is een gedichtenbundel geworden vanuit het hart geschreven.
Uit reacties van lezers te horen gekregen dat het hele persoonlijke gedichten zijn, en dat zijn het ook.

Het zijn gedichten uit mijn leven verdeelt in de onderwerpen geloof , hoop en liefde. Het is een groot proces geweest om dingen te verwerken en er juist kracht uit te halen. En dat is wat ik graag wil overbrengen met mijn gedichten. Hoe zwaar het ook is, er is altijd een kracht wat je er uit kan halen en wat je sterker maakt en maakt wie je bent. En waar je zeker trots op mag zijn. Ik neem je graag mee in mijn bundel en hoop dat het jou ook bij je kracht brengt.

De samenwerking met Uitgeverij aquaZZ vond ik erg fijn. Bedankt voor je eerlijke feedback en enthousiasme, waarin je mij meetrok. Mijn 2e boek daar zal ik zeker weer bij jou aankloppen. Bedankt Angélique.

Hülya Celik

Foto
Wezenlijke bedankt voor de fijne, stressloze samenwerking!!
Nu, na de her-uitgave van WZH, ervaar ik wie de professionele (aquaZZ) is van een goede procedure die leidde tot de totstandkoming van dit boek!

 

Hulya Celik

Cor Swanenberg

Het heeft een hele poos geduurd voordat ik besloot om mijn boekjes opnieuw te laten uitgeven.
Eerlijk gezegd vond ik het ook niet zo belangrijk. Ik schreef in feite voor mezelf, maar omdat iemand bleef vragen waar de boekjes te koop waren heb ik uiteindelijk tot heruitgave via aquaZZ besloten.

Ik was heel verrast en zeer ingenomen met de prettige en heldere wijze van communicatie.
Bovendien was het fijn dat duidelijk merkbaar was dat er zonder vooroordeel op de inhoud,werd mee gedacht met het tot stand komen van de boekjes.
Ik ben heel tevreden met het uiteindelijke resultaat. Dank je wel.
Foto

Carla Engelen

Foto
Mijn eerste verhalenbundel ‘Nachtbloesem’ is een droom die is uitgekomen, dankzij aquaZZ. In 2010 won ik de schrijfwedstrijd ‘Eén stoel, één winnaar’. De hoofdprijs bestond uit het uitgeven van een manuscript bij aquaZZ. Bijna een jaar later is ‘Nachtbloesem’ een feit.
De samenwerking met Angélique verliep bijzonder prettig. Geen moeite was teveel om het gewenste resultaat te bereiken. Ik ben erg trots op mijn debuut! Angélique / aquaZZ bedankt!

 

Blauwhartje

Foto
Het is ondertussen mijn 3e bundel bij aquaZZ en dan denk je: nu weet ik wel hoe alles moet, maar vergeet dat achter aquaZZ een fantastische mens zit, die je hier en daar toch nog suggesties meegeeft waardoor ook dit boekje weer uniek is in uitvoering.

Mensen die zoeken naar een uitgever? Stop maar je hoeft niet meer te zoeken je zit hier echt op
het juiste adres. Krijg niets dan lof over de uitvoering en dat verdiend aquaZZ ook. Ondertussen al weer druk bezig aan een volgende uitgave waarvan ik nu al weet dat ook dit boekje strakjes een pareltje wordt.
 
Bedankt aquaZZ het is fijn om met je te mogen samenwerken.
 
Liefs Blauwhartje

Hülya Celik

Foto
In iedere vrouw zetelen maar liefst zeven mythologische powervrouwen...... en weer heb jij, met totstandkoming van deze gedichten(foto)bundel, bewezen dat je al die krachten bezit!

Mooie bundel en een hele fijne samenwerking.....Wezenlijk dank hiervoor!!

Hülya Celik

www.stichtingwezenlijk.nl

Gwennie Benjamins

Foto
Het is een bijzonder boek geworden. Met verhalen over vrouwen, door vrouwen, door mannen. Gedichten, foto’s, kunstwerken. Verbonden met en door elkaar.
En ja, natuurlijk hoop ik dat het boek een grote hit gaat worden. Dat heel veel mensen het gaan kopen. Niet alleen omdat er een pennenstreek van mijn hand in staat, maar ook om het goede doel dat hiermee ondersteund wordt: Pink Ribbon.
Ik zou het bijna van de daken willen schreeuwen: Zegt het voort, zegt het voort! Steun dit mooie doel. Het is tenslotte bijna oktober. De maand van borstkanker. De maand van Pink Ribbon. En nu ook: de maand van het boek: Door het lint

 

Marion de Wit

Foto
Standvastig en trouw als ik ben, was het voor mij een hele stap mijn tweede druk van ‘Gevangen door Verlangen’ (noodgedwongen) uit handen te geven aan een nieuwe uitgeverij. Soms komen veranderingen op je pad en niet altijd weet je er direct je weg mee te vinden. Maar wat ben ik blij dat ik die stap heb genomen!

Een sprankelende vernieuwende moderne eigentijds cover werd er door Angélique ontworpen. Daarnaast liep ze het hele boek met me door, zette de foto’s op de juiste plaats en gaf me tips en adviezen. Een vernieuwende aanpak met veel humor en flair.

De tweede druk is een plaatje geworden waar ik zeer trots op ben.
Bedankt!

Door het lint

Foto
Vanochtend het boek ontvangen. Wat is het mooi!!! Dikke complimenten. De diverse inbreng, de persoonlijke stukjes gebundeld in een allesomvattend prachtig vormgegeven boek.
Ik kan niet stoppen met het lezen van de verhalen en gedichten. Het brengt een stukje mam terug.

Groetjes,
Aedin Mugain

Dit boek is zo warm en gevoelig en met liefde geschreven en gemaakt

Doortje Stam-Maandag

 

Degene uit mijn omgeving die het boek ingezien hebben geven ook hele positieve reacties. Mooi boek, mooie voorkant, mooi ingedeeld, met niet te lange stukken. Ook makkelijk te lezen, ook de pagina's zelf, mooi papier en een fijn lettertype! Hier niks anders dan positief!!!

Karin Schrijver

 

Ingrid Dettmer

Foto
Zojuist de twee boeken ontvangen, mijn eerste indruk is dat ze er prachrig uitzien,
 
op mooi glanzend papier. Ik ben ontzettend trots dat er twee van mijn gedichten instaan!

Ik ga op mijn gemak de boeken lezen,

Bedankt voor de alle medewerking,

Groetjes,

Door het lint

Foto
Ik weet zeker dat het boek voor vele mensen even een warm gevoel in hun hart kan geven...sommige zullen zuchten...anderen zullen huilen...anderen zullen een bittersweet glimlachje met wat verdriet ervaren. Wat ik persoonlijk altijd stoer vindt van dit soort boeken is dat we zien hoe iets negatiefs en hoe pijn creativiteit kan stimuleren om iets te creeeren en formeren wat veel mensen tegelijkertijd (zelfs zonder de ervaring) aanspreekt. Het is een boek waar je every now and then weer in gaat kijken.

 

Tess Hofstede
 


 

Ik heb de boeken vandaag ontvangen. Wat ziet het er prachtig uit!!Een indrukwekkende verzameling verhalen, gedichten en kunst/fotografie. Mooi vormgegeven en prettig om door te bladeren.

 

Het raakt me en het is heel bijzonder om te lezen hoe anderen het beleven of beleefd hebben.

Een kostbaar bezit waar ik heel zuinig op ben. Ik kan niet wachten om alle bijdragen op mijn gemak door te nemen.

Linda Overbeeke

 

Ingrid Lenaerts

Foto

Onze samenwerking verliep over rimpeloos water.
Ik ben erg blij met de uitgave, die voor mij een sprokkeltocht
was van beschouwingen over heel diverse aspecten
van het dagelijkse leven.

Bedankt Angélique.

Groeten

Mariëlle de Boer

Foto
WHOOOEHAAAA! Ze zijn binnen! En wat zijn ze mooi!! Ik wil je hartelijk bedanken voor je goede werk! Fantastisch Angélique.

Mariëlle de Boer

Martin Wings

Foto

"Koffie valt vaak verkeerd", is de titel van mijn nieuwe boek. Een bundel zeer korte verhalen.
Over aquaZZ zou ik ook heel kort kunnen zijn. Het woord 'uitstekend' vat samen wat aquaZZ is. Toch zou ik dan de vrouw achter aquaZZ te kort doen. Angélique is aquaZZ en aquaZZ is Angélique.

Je wordt als auteur, bij wijze van spreken, aan haar hand meegenomen. Ze is enthousiast, ze werkt hard en zo zou ik nog wel even door kunnen gaan. Laat ik dat maar niet doen, straks gaat ze nog naast haar schoenen lopen. En dát moeten we niet hebben.

 

Martin Wings

Annelies Duynstee

Foto
Mooi boek geworden geweldig!!!!!!!! Ik ben ergggggg enthousiast gewoon hardstikke mooi.
Perfect! Ben er erg blijj mee nogmaals en zo trots.

Groetjes Annelies

Jan van Rijsingen

Foto
Wanneer je schrijft of begint met schrijven, wanneer je ontdekt dat je er ook talent voor hebt, dan komt vanzelf het moment wat je voor uitgeschoven hebt. Het moment dat je iemand je werk laat lezen. Eerst iemand van dicht bij en dan iemand verder weg. Onbetrouwbare snuiters zijn het, want in meer of mindere mate houden ze van je. En je kunt hun mening niet echt geloven. Dus dan zoek je iemand die zakelijk kijkt.

Angélique heeft een uitgeverij en is naast auteur ook zakenvrouw. U bent er nu, ik kwam er... Eerst mailen. Maanden 'twijfelen' en dan weer eens mailen om vervolgens tot werkelijk afspraken te komen.

Angélique is helder in wat zij ze doet en wat ik zelf doe. Helder in hoe groot ze is en hoe klein ze is. Geen geslepen praatjes maar recht door zee.

Dus Café Walraven kwam er en uiteindelijk ook het verlossende woord: “Je hebt een mooie roman geschreven!” Iemand moest het zeggen. Angélique deed het en ik geloof haar.

Daarna kwamen haar grafische kwaliteiten aan het licht. Met welk idee ik voor de cover ook kwam, zij maakte er een juweeltje van. Fotobewerking, lettertype en lay-out werd op mijn huid geschreven. Het Boek, mijn roman klopt. Ik ben trots en blij dat hij is geparkeerd bij uitgeverij aquaZZ ! De verkoop kan beginnen...

Jan van Rijsingen

Rosee Bentana

Foto
aquaZZ is een flexibele professionele uitgeverij. De communicatie verloopt vlot en prettig. Angélique is altijd bereid met je mee te denken zodat het resultaat optimaal wordt.
Tijdens de presentatie van Black Mamba kwam ze zelfs met koffers vol boeken naar Aruba!
Wat wil een schrijver nog meer?

Lieve groet,

Rosee Bentana
alias
Christel Cosijn en Richelle van den Dungen Gronovius

Van Thema tot Gedicht

Foto

Bond zonder Naam is heel blij met dit initiatief van Blauwhartje om de opbrengst van deze bundel integraal aan onze beweging te schenken. Het enthousiasme van alle auteurs is hartverwarmend.

De teksten zijn heel herkenbaar. Het leven zoals het is. Van harte aanbevolen!

Aurélie Haesaert, coördinator marketing,
Bond Zonder Naam

 


Een boekje maken bij aquaZZ is een leuke ervaring want ik leer

ondanks dat ik al zoveel boekjes hebt gemaakt nog veel bij.
De raad en tips die ze je meegeven heb je echt iets aan en het resultaat
is echt super ik was dan ook blij verrast met het boekje en het zal
zeer zeker niet mijn laatste boekje zijn bij aquaZZ.
Ook van mensen die het boekje hebben aangeschaft niets dan lof zowel over de uitvoering
als inhoud.
Bedankt aquaZZ om, mede dankzij jou, dit voor ons mogelijk te maken.
 
Liefs Blauwhartje

Samen met meerdere dichters heb ik meegewerkt aan een mooi project. Een boek vol met gedichten. Gedichten die wel publiceerde op een blog, maar die nu zijn gevangen in een mooi boek. Het boek is de moeite van het kopen waard. Daarbij de opbrengst gaan naar een goed doel. In het boek wordt uitgelegd wel doel.
Angélique dank je wel voor het samenstellen en het mooi laten uitvoeren. Ik ben trots op het product.

Liefs,
Elisabeth

Een prachtige bundel: Van Thema tot Gedicht!

Op de thema's veel verschillende gedichten van verschillend geaarde mensen,

samen toch in één boek verzameld, tot een harmonisch geheel!

Het lezen méér dan waard, iedereen herkent er wel wàt in!

Hartelijk aanbevolen: hanny

Allard van Gent

Foto

Ik wil graag nogmaals "hartelijk dank" zeggen voor de prijs én alles wat je er extra bij hebt gedaan. Het boek ziet er prachtig uit. Het is de mooiste prijs die ik ooit gewonnen heb.

Weda Ayubi

Foto

Nogmaals bedankt voor alles. U are the best...!!!!

 
Love, Weda Ayubi

Camilla Jenn Smith

Foto

Ik ben hartstikke tevreden met mijn boek en de samenwerking met aquazZZ was zeer prettig.

Het ging allemaal snel en professioneel.
 
aquaZZ bedankt!
 
 

Daniëlle van Schaik

Foto
aquaZZ is geweldig! Al na een paar mailtjes met Angélique voelde het of we ‘best friends’ waren, en toch bleef de samenwerking zeer professioneel. Vragen werden heel snel beantwoord, en op verzoek werden er tips en adviezen gegeven, maar nooit opgedrongen. Het proces van manuscript naar proefdruk ging heel vlot, volgens mij gaat dat bij andere uitgeverijen weleens anders. Ik ben heel blij dat ik deze stap heb genomen, met als resultaat dat nu mijn eerste jeugdboek 'Froukje & Felix redden het Soephuis!' een feit is. Een droom die uitkomt!

 

Els Huurman

Foto

Supermooi mijn Gedichten Bundel Let it flow.

De samenwerking met aquaZZ is uitmuntend te noemen;

zeer accuraat, alles kan, vlot en wordt begrepen.

 

Met vriendelijke groeten Els Huurman

Allard van Gent

Foto

Ik zette vanavond nog even de computer aan en las tussen de e-mails de mail met de naam van de winnaar aquaZZ columnwedstrijd. Ik heb het o zo rustige Emden met een vreugdekreet wakker gemaakt!! Je kan je niet voorstellen hoe blij ik hier mee ben. Ik was al blij om bij de laatste vijf te zitten. Het bepalen van de winnaar zag ik als een soort penalty's nemen en ik heb daarbij dus gewonnen. Ik kan het nog steeds nauwelijks geloven.

 

Ik bedank je nu alvast voor alle tijd en moeite rondom het organiseren van de columnwedstrijd en die dank gaat natuurlijk ook uit naar jurylid Jacoba Kunnen.

Groeten,

Allard van Gent

Hülya Celik

Foto
Ongelofelijk hoe deze uitgeverij haar auteurs, ook achter de schermen, blijft steunen!
Ik bedank uitgeverij aquaZZ voor haar professionele en gelijkertijd vriendelijke samenwerking.
De kwaliteit van het boek "Wereld zonder hemel" is door iedereen zeer aantrekkelijk gevonden, nogmaals bedankt voor het resultaat!

Hulya Celik

Carla Engelen

Foto

In augustus vorig jaar zag ik 't ineens onder het hHyven voorbij flitsen, het bericht van Marelle Boersma over de schrijfwedstrijd van aquaZZ met de aparte titel: Eén stoel, één winnaar!.

Een prachtige afbeelding van een bruinleren Chesterfieldstoel riep meteen associaties bij me op. Ik zag wie er in die stoel zat en deze persoon bood de eerste inspiratie voor mijn verhaal. Dat ik mee wilde doen met de schrijfwedstrijd, had ik al besloten. Mijn hoofdpersoon zou echter niet in een comfortabele Chesterfield zitten. Nee, ik had andere plannen met haar.

Dat ze het niet gemakkelijk zou krijgen, dat stond al vast. Als je in een spannend verhaal meespeelt, dan weet je dat je voor verrassingen kunt komen te staan, net als in het echte leven. Voor mij was het een uitdaging mijn hersenspinsels verder vorm te geven. Helaas zou dat betekenen dat ik niet met alle personages compassie kon hebben. Na enig research werd me bovendien duidelijk hoe je iemand op een doeltreffende manier op korte termijn naar gene zijde kunt helpen. Dat de werkelijkheid soms de verbeelding overtreft, wist ik wel, maar toch vond ik het best schokkend te ervaren hoe vindingrijk sommige verwarde geesten zijn.

Langzaam maar zeker vormde er zich in mijn hoofd een verhaal, deels gebaseerd op ware gebeurtenissen, deels op eigen ervaringen en fantasie. Zo ontstond ?Een blijvend souvenir?.

Vervolgens begon het lange wachten op de uitslag van de wedstrijd. Dat was nog spannender dan het beramen van een misdrijf. Zou mijn verhaal een kans maken, vroeg ik me af.

Toen mijn naam eerst op de longlist stond en vervolgens ook op de shortlist, was ik al zielsgelukkig. Het mailbericht met de definitieve uitslag durfde ik nauwelijks te openen. Ik voelde de adrenaline door mijn lijf razen. Onbeschrijflijk, dat moment waarop ik las wie de wedstrijd had gewonnen!

De spannende verhalenbundel van aquaZZ met 25 heel uiteenlopende verhalen over hetzelfde thema, is heel mooi geworden, zowel qua vormgeving als inhoud. Natuurlijk ben ik er zelf supertrots op!

Eén stoel, één winnaar, was voor mij een onvergetelijke ervaring en beslist een blijvend souvenir!

Bedankt uitgeverij aquaZZ, Angélique Kersten en Marelle Boersma!

Harold van der Kop

Foto

 

Ik heb vandaag de verhalenbundel 'Een blijvend souvenir' ontvangen en het ziet er fantastisch uit. Heel mooi!

Heel erg bedankt voor de goede verzorging en hopelijk kan ik ooit een keer het manuscript waar ik op dit moment mee bezig ben aan jullie aanbieden.

Indra Steenbrink

Foto
Ik vind dat mijn boek 'Licht wil Licht ontmoeten' er prachtig uit ziet
en de samenwerking met aquaZZ, waarmee dat tot stand gekomen is heel accuraat, prettig en open.

met hartelijke groet, Indra

Willem van Dreumel

Foto
Na het stoppen van mijn activiteiten als handboekbinder/uitgever maak ik dankbaar gebruik van aquaZZ, ook voor het maken van eigen boekjes.

Verschillende van mijn oud auteurs hebben ook die overstap gemaakt en ik hoor niets dan lof over uitvoering en begeleiding.

Ook ik ben zeer tevreden over het afgeleverde werk, zowel de technische uitvoering als de perfecte ondersteuning zijn bij aquazZZ in professionele handen.

www.desk-nijverdal.nl

Betje Sonnetje /jurylid sonnetwedstrijd 2010

Foto

Wat zijn ze mooi geworden, prachtig, heel smaakvol!
 

Het achterplat (heet dat zo?) vind ik ook heel mooi.
Ziet er professioneel uit allemaal. Compliment!

Connie Harkema

Ik vond de samenwerking met de uitgeverij bijzonder vlot en ontspannen. En wat de ZZonnettenhof betreft: daarover ben ik bijzonder tevreden. Het is een mooi, fris boekje geworden met een grote diversiteit.

Connie Harkema | beeldend woordkunstenaar
 

voor een eerlijke tekst en een kleurrijk beeld

www.connieharkema.com

 

Kelly Francis

Bij deze wil ik je laten weten dat ik vanmorgen mijn bundel per post heb ontvangen. Ik wil je nogmaals bedanken voor de moeite die je voor ons allen gedaan hebt. Het is een mooi boekje geworden, waarin ieders sonnet tot zijn recht komt. Het is z'n geld waard.

Vriendelijke groeten