Edwin-P.-C.-Zonneveld

Gezworen Wraak is de eerste uit de inspecteur Starck-reeks en verscheen bij Elikser. Daarna volgenden deel II en III bij uitgeverij aquaZZ (Vermist in de Kragge, De Schutsloot moord). In 2018 verhuisde deel I naar aquaZZ en maakte er een herdruk van. Gezoren Wraak is inmiddels ook vertaald. De Franse versie, Désir de Vengeance, staat op het punt van uitkomen.

Edwin P. C. Zonneveld (1958 Velsen) studeerde Commerciële Economie aan de HEAO in Velp. Sinds 1993 werkt hij in Parijs als Europees Marketing Manager en is innovatie-expert. Hij is getrouwd, vader van twee kinderen en woont met zijn familie in l'Isle-Adam, Frankrijk. In zijn vrije tijd verblijft hij regelmatig met zijn familie in Steenwijkerland.

“Zijn schrijfstijl en verhaalconstructies zijn vergelijkbaar met die van Baantjer en ook qua tempo van schrijven doet Edwin Zonneveld nauwelijks onder voor de auteur van de beroemde De Cock (met c o c k). Liefhebbers van de Cock-serie gaan de Starck-serie zeker in hun hart sluiten.” (H. Tinor-Centi)

Bezig met laden...