ePub| TEGENWICHT | Conny Hoogendoorn

Conny Hoogendoorn is veel in Frankrijk, maar keert nog vaak voor een ruime periode terug naar Nederland. Daar spreekt men immers de taal waarin zij zich bij voorkeur uitdrukt. En met succes. De afgelopen jaren won ze met grote regelmaat schrijfwedstrijden. Ze publiceerde verhalen in zo'n vijftig verzamelbundels, wat haar bij haar collega's de eretitel 'Koningin van het korte verhaal' opleverde. 

Het positief ontvangen TEGENWICHT bundelt 21 van haar beste verhalen die het leven in al zijn tinten tonen. Ontdaan van hun schutkleur gaan Conny's vertellingen over échte mensen. Ze gaan over relaties vol passie, wantrouwen en woede. Maar ze verhalen ook van intense hartstocht en vreugde. Conny sleept je mee. Wat ze schrijft is vaak verrassend herkenbaar. Ze raakt, ontroert, roept emoties op.

SamenLezenIsLeuker schreef: De schrijfstijl is fantastisch, beeldend, staccato met korte krachtige zinnen, maar het leest zo vloeiend als water weg. Het is onvoorstelbaar hoe Hoogendoorn keer op keer in enkele bladzijden een verhaal met diepgang weet neer te zetten. Tegenwicht is een parel van een bundel en op alle fronten 5 sterren waard.

 Ook de recensent van GraagGelezen was bijzonder enthousiast: Tegenwicht is geen luchtig boek, maar een bundel met sfeervolle verhalen; menselijk in hun schoonheid, humor, hartstocht, angst, haat, liefde, afschuw, idioterie en vooral passie. Deze bundel nodigt uit om opnieuw gelezen te worden, later als de emoties die opgewekt zijn een beetje weggeëbd zijn. Een aanrader, zonder meer.

TEGENWICHT bundelt 21 van haar beste verhalen die het leven in al zijn tinten tonen.
€ 9,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen