ePub | OOIEVAARSNEST| VIVIANE GERITS
Femke kijkt uit naar de opening van de B&B Ooievaarsnest. Als ook ooievaars zich vestigen op de hoeve, lijkt alles in een goed gesternte te staan. Familieperikelen raken iedereen en maken het leven boeiend. Als ook blijkt dat er nog familie in Cornwall woont, reist Geeske, de moeder van Femke met haar twee Belgische halfzussen Anna en Sien, naar Cornwall.
 
Gedurende de periode van een halfjaar volgen we de belevenissen van een warme familie die over grenzen heen dichter bij elkaar komt te staan. Vriendschap en liefde is de rode draad in deze familieroman. Dit boek is afzonderlijk van Witte zwanen, grijze zwanen te lezen. 

“Voor de fans van Witte zwanen, grijze zwanen is het een warm thuiskomen bij hun favoriete personages. Voor nieuwe lezers zal het een aangename kennismaking zijn met een ontspannende feelgood tegen een achtergrond van het betoverende Friesland.” – Inge Sleegers van One 4 All Stories.


Viviane Gerits (1956) woont in Antwerpen. Al varende, samen met haar man, ontwikkelde ze een grote liefde voor de mensen en de natuur in Friesland. Lezen, schrijven en fotograferen zijn haar hobby’s. Witte zwanen, grijze zwanen, de voorloper van Ooievaarsnest verscheen in oktober 2016.
Vriendschap en liefde is de rode draad in deze familieroman.
€ 9,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen