Wanneer u de website bezoekt, worden er diverse gegevens verzameld voor verschillende doeleinden. Hieronder wordt uitgelegd welke gegevens wij verzamelen, en voor welke doelen, hoe wij de gegevens verkrijgen. Uitgeverij aquaZZ respecteert uw privacy en zorgt ervoor dat al uw persoonsgegevens vertrouwelijk worden behandeld.

Persoonsgegevens en gegevensverwerking

Om u een goede en persoonlijke service te kunnen bieden, hebben we enkele gegevens van u nodig. Als u zich bij ons inschrijft, worden naam, telefoonnummer, e-mail- en woonadres opgeslagen. Die gegevens worden uitsluitend gebruikt voor diensten zoals het toezenden van uw bestelling. Ook kan uw naam (niet uw adres) worden vrijgegeven aan de auteur, wanneer deze zijn verkopenlijst ontvangt met royalty's.

Uitgeverij aquaZZ verwerkt drie soorten gegevens: identiteits-, betalings- en verkeersgegevens.

Identiteitsgegevens
Dit zijn gegevens die u invult tijdens de bestel- en registratieprocedure:

  • Naam

  • Adres

  • Postcode

  • Woonplaats

  • Land

  • E-mailadres

  • Telefoonnummer

De bestelgegevens worden gebruikt om uw bestelling te verwerken en het pakketje zo snel mogelijk te bezorgen. Uw e-mailadres is benodigd om direct te kunnen reageren wanneer een boek bijvoorbeeld niet op voorraad is. Uw telefoonnummer gebruikt aquaZZ in principe niet, alleen in uitzonderlijke gevallen en u bereikt moet worden en het via andere kanalen niet lukt.

Uw gegevens worden niet gebruikt voor marketingdoeleinden en wij zullen deze ook niet verstrekken aan derden t.b.v. commerciële doeleinden.

Betalingsgegevens
Bij registratie van betalingsgegevens is momenteel alleen nog maar de vooraf betalen functie van kracht. Wij doen verder niets met uw bankgegevens.

 

Verkeersgegevens
Onder verkeersgegevens wordt verstaan het registreren van een IP-adres, het installeren van een cookie en het registreren van het klikgedrag op de aquaZZ website. Met de gegevens analyseren we het surfgedrag van onze bezoekers. We bekijken hoe de navigatie wordt gebruikt, welke pagina's worden bezocht en welke artikelen worden besteld.

Doelen en gegevensverwerking.

Uitgeverij aquaZZ heeft de volgende gespecificeerde doelen voor ogen met het verwerken van uw gegevens:

*Identiteitsgegevens verwerkt aquaZZ voor administratieve doeleinden, zoals:
*Het verwerken van uw bestelling (administratief).
*De bezorging van uw bestelling op het door u aangegeven afleveradres (administratief)
*Betalingsgegevens worden gebruikt voor administratieve doeleinden, namelijk: de betaling van uw bestelling.
*Ook verkeersgegevens worden verwerkt voor communicatieve doeleinden, zoals: het bevorderen van de gebruiksvriendelijkheid van de site.

aquaZZ kan tussentijds dit privacy statement aanpassen wanneer er zich ontwikkelingen voordoen op het gebied van bijvoorbeeld technologie, wetgeving, verwerkingen of verstrekkingen. Wijzigingen zullen bekend worden gemaakt via deze pagina.