AVG

www.aquazz.com

Wanneer je deze website bezoekt, worden er diverse gegevens verzameld voor verschillende doeleinden. Hieronder wordt uitgelegd welke gegevens wij verzamelen, en voor welke doeleinden. Uitgeverij aquaZZ respecteert jouw privacy Met je persoonsgegevens gaan we dan ook zorgvuldig om. Daar kan je op vertrouwen.

 


Persoonsgegevens en gegevensverwerking
Om u een goede en persoonlijke service te kunnen bieden, hebben we enkele gegevens van jou nodig. Als je een bestelling bij ons plaatst, worden naam, telefoonnummer, e-mail- en woonadres opgeslagen. Die gegevens worden uitsluitend gebruikt voor diensten zoals het toezenden van uw bestelling,of jouw vragen te beantwoorden.

Uitgeverij aquaZZ verwerkt drie soorten gegevens: identiteits-, betalings- en verkeersgegevens:

Identiteitsgegevens
Dit zijn gegevens die je invult tijdens de bestel- en registratieprocedure:

Naam
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
E-mailadres
Telefoonnummer

Deze gegevens worden gebruikt om jouw bestelling te verwerken en het zo snel mogelijk te kunnen laten bezorgen. Jouw e-mailadres is benodigd om direct te kunnen reageren wanneer een boek bijvoorbeeld niet op voorraad is en voor de factuur. Jouw telefoonnummer gebruikt aquaZZ in principe niet, alleen in uitzonderlijke gevallen. Als we jou per direkt willen bereiken over de order, bijvoorbeeld.

Jouw gegevens worden niet gebruikt voor marketingdoeleinden en wij zullen deze ook niet verstrekken aan derden t.b.v. commerciële doeleinden.

Betalingsgegevens
Deze komen binnen op de bank, maar wij zullen verder niets doen met jouw bankgegevens, enkel indien een credit betaling nodig is.

 

Verkeersgegevens
Onder verkeersgegevens wordt verstaan het registreren van een IP-adres, het installeren van een cookie en het registreren van het klikgedrag op de aquaZZ website. Met de gegevens analyseren we het surfgedrag van onze bezoekers. We bekijken hoe de navigatie wordt gebruikt, welke pagina's worden bezocht en welke artikelen worden besteld.

Doelen en gegevensverwerking.
Uitgeverij aquaZZ heeft de volgende gespecificeerde doelen voor ogen met het verwerken van uw gegevens:

 

  • Identiteitsgegevens verwerkt aquaZZ voor administratieve doeleinden, zoals:
  1. Het verwerken van uw bestelling (administratief).
  2. De bezorging van uw bestelling op het door u aangegeven afleveradres (administratief)
  3. Betalingsgegevens worden gebruikt voor administratieve doeleinden, namelijk: de betaling van uw bestelling.
  4. Ook verkeersgegevens worden verwerkt voor communicatieve doeleinden, zoals: het bevorderen van de gebruiksvriendelijkheid van de site.


Uitgeverij aquaZZ kan tussentijds dit Privacy Statement aanpassen wanneer er zich ontwikkelingen voordoen op het gebied van bijvoorbeeld technologie, wetgeving, verwerkingen of verstrekkingen. Wijzigingen zullen bekend worden gemaakt via deze webpagina.

17 mei 2018