Maxime-van-Staveren
Laat ik mijzelf even introduceren, mijn naam is Maxime van Staveren, een vrouw en ik ben 24 jaar. Vanaf jongs af aan ben ik bezig geweest met tekenen en heeft mijn opa, Wim daar les in gegeven. Super leuke, leerzame lessen waren dat! Tekenen is heerlijk en je kan een eigen fantasiewereld op papier zetten.

Willy de Groot gaf mij dit jaar een kans om samen Bram en het Poezenhotel, één geheel te maken. Deze kans pakte ik met beide handen aan en ben gelijk begonnen met ontwerpen te maken.

Alle poezen/ katten hebben hun eigen karakters, kleuren, interesses en avonturen. Deze heb ik zo goed als mogelijk doormiddel van de verhaaltjes en mijn fantasie op papier tot leven proberen te brengen. Ondanks hun verschillen zijn ze toch allemaal hetzelfde, poezen. Zoals wij dat ook zijn, allemaal hetzelfde maakt niet uit welke cultuur, geloof of geslacht, allemaal mensen, allemaal één.

Zelf heb ik een opleiding MBO Dierverzorging niveau 4 afgerond en heb ik naast het tekenen nog meer passies. Zuid-Afrika heeft mij gemaakt tot wie ik ben. Ik heb mijn passie in muziek/ gitaar gevonden en ben nu een singer-songwriter. Ik speel gitaar, schrijf mijn eigen teksten en die zing ik vervolgens. Artiestennaam: Max Vansta.

Het is het belangrijkste om je hart te volgen, passies na te leven en je fantasie werkelijkheid te maken! Waar Willy de Groot mij helemaal vrij inliet en dit als resultaat kwam. Hierbij dus een bedankje aan Willy de Groot voor deze mooie kans!
Bezig met laden...