Mark-Aretz
  

Mark Aretz is geboren op 28 mei 1967 in Amsterdam, maar opgegroeid in Amersfoort. Daarvandaan verhuisde hij na vijftig jaar in 2017 naar Breda. Al van kinds af aan is hij geïnteresseerd in voetbal. Helaas heeft hij zelf nooit gespeeld in clubverband. In zijn jeugd werd er vooral gevoetbald op pleintjes en veldjes en bleef zijn, naar eigen zeggen, enorme voetbaltalent en technisch inzicht verstopt voor de echte (voetbal)wereld en is een glansrijke voetbalcarriere aan hem voorbijgegaan!

Mark is geen fanatieke clubsupporter, maar een echte voetballiefhebber. Met een vaste “voetbalvriend” bezoekt hij regelmatig voetbalwedstrijden in binnen- en buitenland. Tijdens vakanties of een stedentrip sleept hij zijn vrouw nog wel eens mee naar een leuke voetbalpot! Sinds zijn verhuizing naar Breda staat hij op de tribune (B-Side) achter de goal bij de “Parel van het Zuiden”. Elke thuiswedstrijd is hij erbij!
Het binnenlopen van een niet eerder bezocht en (on)bekend voetbalstadion en het zien aanzwellen van een massa mensen op een tribune intrigeert enorm en is elke keer weer een fantastische ervaring. Dat speciale gevoel en de kleine, onopvallende randzaken in het voetbal zijn een reden geweest om zijn ervaringen en mening zo af en toe op papier te zetten. Dat resulteerde eind 2016 in zijn eerste boek vol voetbalcolumns, Voorzet!


En nu volgt Uit de (prijzen)kast. Een verzonnen waar gebeurd verhaal vol leugens en feiten over een jonge, niet bestaande echte voetballer, die gedurende zijn zeer aangedikte prachtige actieve voetbalcarrière openlijk uit de kast komt. Van hoe het allemaal begon tot aan de dag van vandaag vertelt de fictieve hoofdpersoon het waargebeurde verzonnen verhaal van X.
 

  
Bezig met laden...