'Afgesneden' is een roman in het genre van de literaire thriller. De titel is ontleend aan een strofe in het gedicht 'Sotto Voce' van Vasalis:
“En niet het afsnijden doet zo'n pijn,
maar het afgesneden zijn.Als de zeventienjarige Tara besluit om haar plotseling verdwenen hartsvriendin Grace te gaan zoeken, raakt zij verzeild in een wereld die ze niet kent. De noodlijdende seksshop Blue Moon speelt daarin een hoofdrol. Haar zoektocht brengt Tara tenslotte in Marokko. In het exotische Marrakech beleeft zij de meest schokkende ervaring van haar leven. Wat begint als zoektocht, loopt uit op een race tegen de klok in de strijd met de georganiseerde misdaad in Marokko en Nederland. In deze thriller staan romantiek, liefde en loyaliteit naast volharding, moed en de wil om te overleven.

“‘Afgesneden’ heeft werkelijk alle ingrediënten die je je kunt wensen wanneer je van een stevig verhaal houdt. Bij sommige auteurs zou dit wellicht het risico bevatten dat het lijkt alsof de schrijver teveel in zijn boek heeft willen stoppen. Aakman ziet echter kans te doseren en een evenwichtige afwisseling te bewerkstelligen. Stevige seksscènes, nagelbijtende spanning, liefde, moord … de lezer krijgt het allemaal voorgeschoteld in ‘Afgesneden’.” (Hanneke Tinor-Centi / communicatiemanager en boekrecensent)

Let op: in verband met de rugdikte valt dit boek bij aquaZZ onder pakketpost!
 

€ 21,00
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Foto('s):

Informatie:

ISBN
9789491897832
Kaft
Paperback
Genre
Thriller
Uitgeverij
aquaZZ okt 2016 | levertijd 4-5 werkdagen