Het rechercheteam wordt geconfronteerd met de zorgwekkende verdwijningen van jonge meisjes in het Vlaamse dorp Lievegem.”

 

Bonnard en haar team staan voor een vreselijk moeilijke opdracht. De verdwijning van nog zeer jonge meisjes. Voor de ouders is het een helse nachtmerrie. Zal het Bonnard & Brunello lukken de meisjes levend terug te vinden? En hoe gaat het ondertussen met de wankele relatie tussen Zoe en Sebastian? Zullen hun perikelen deze zaak beïnvloeden? Eén ding is zeker, ook Bonnard staat voor een van de gevoeligste zaken uit haar carrière.

 

Yanaïka’s trofee is Bonnard & Brunello’s nieuwste telg,

nummer 8 in de reeks, die elk afzonderlijk te lezen zijn.”

 


Johan D’Haveloose is een veelzijdig en productieve schrijver. Zijn romans en kinderboeken vallen erg in de smaak, maar ook voor zijn detectives is er een heel specifiek publiek. Terwijl uit zijn kinderboeken zijn fantasierijk en speels karakter blijkt, maken zijn romans indruk door zijn gevoelig portretteren van de personages en zijn empathisch vermogen in de strijd die zijn personages voeren tegen de broosheid van het bestaan. In de reeks met Bonnard & Brunello in de hoofdrol overheerst zijn spelen met woorden. Zijn ervaring als docent Engels met taal en met studenten heeft daar ongetwijfeld toe bijgedragen.

€ 18,50
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Foto('s):

Informatie:

ISBN
978 94 93023 75 8
Auteur
J. D'Haveloose
Kaft
Paperback
Uitgeverij
aquaZZ april 2021 | Levertijd 4-5 werkdagen