Zinspelen | Angélique Kersten

In de gedichtenbundel ‘Zinspelen’, ontvouwt Angélique zinnen zich tot een beeldschoon origami. Woorden die erotiek bespreken in een omstrengeling van puzzelenden tongen. Klanken vlijend op een rood tapijt van zacht sponsig verlangen.

Een huivering waarin de auteur fluisteringen weergeeft vanuit een donkere nacht. Een vlucht geschreven woorden en opsieren van herinneringen. Gedaantewisselingen om pittoresk te vertoeven in een dwalende geest.

Angélique ontroert, schrijft beeldend met een duidelijk herkenbare taal. Ze kruipt onderhuids. Daar waar rozen dorren, water eenzaam rimpelt, verleden echoot uit een put, blijkt dat niet geven een opgave is, maar het loslaten dé kunst


Met ‘Zinspelen’ presenteert Angélique Kersten (’68) haar 4e gedichtenbundel. Online publiceerde zij dagelijks als aquaangel op diverse sites gedichten en verhalen. Het gaf haar ruimte om werkelijkheid met fantasie te vermengen. Ziet zij zichzelf als een poëtische plant die door haar grillig gekreukte bloemblad voortdurend in beweging is, noemt de ander haar, ‘Een vrouw met passie voor woorden’. Haar werken worden gevoelig, bijtend, droefgeestig, direct en erotisch genoemd. Een vorm van poëtisch exhibitionisme.

€ 15,00
€ 10,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen

Informatie:

ISBN
18101968
Kaft
Paperback
Uitgeverij
herdruk aquaZZ 2014 met kleurenfoto's van Martijn Lammerts