Marga Kessenich | Verlaten Erfgoed | Een leven na chronisch vermoeidheid

Tot mijn veertigste had ik nog nooit iets verwerkt. Alles wat ik meemaakte sloeg ik op in mijn lichaam. Toen er nog meer bovenop kwam, bezweek mijn lichaam onder het gewicht van zoveel ellende en verantwoordelijkheid. Chronische vermoeidheid was het gevolg.

In mijn tocht dit te overwinnen heb ik heel veel mooie dingen geleerd. En alles wat ik leer geef ik weer door aan mijn kinderen en de rest van mijn omgeving.

In mijn boek beschrijf ik in de vorm van blogs en columns de spirituele tocht door emoties en inzichten naar het te boven komen van mijn jeugd en chronische vermoeidheid. De belevenissen van één jaar van mijn leven. In wat ik toen meemaakte, maak ik de connectie met het verleden. Laat ik zien dat er geen heden is zonder verleden. Maar dat je de reactie daarop zeker kunt veranderen.

Veel mensen herkennen zich in mijn verhaal, struikelblokken en emoties. Aangezien ik in staat ben open en eerlijk te schrijven, putten mensen troost uit mijn zoektocht. En krijgen zij op die manier handvatten voor hun eigen leven.


 

€ 16,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen

Informatie:

ISBN
9789490535667 | 2012 | 211 pagina's
Kaft
Paperback
Uitgeverij
aquaZZ Levertijd 3-4 werkdagen