Van Levenslang naar Levenslust | Nelle de Blijde
Nelle is al een volwassen vrouw wanneer zij plots na haar scheiding voor het verwerken staat van een gewelddadige jeugd met seksueel misbruik, geestelijk en lichamelijk geweld, waarbij ook alcoholverslaving bij een van de daders aan de orde komt. Zo'n vijfendertig jaar lang heeft haar onderbewustzijn deze gruwelijke gebeurtenissen weten te blokkeren. Pas nu worden veel dingen haar duidelijk en zal zij moeten leren omgaan met deze emoties, met nieuwe vraagtekens, verdriet, angst en woede. 
Vaak loopt zij tegen dingen aan waar ze nooit de juiste antwoorden op vindt. Dit brengt problemen met zich mee in haar huwelijk, in haar werk of later tijdens het daten. 

Nelle heeft twee zoons, maar heeft altijd het gevoel gehad drie kinderen te hebben. Ook hier krijgt ze tijdens haar zoektocht naar zichzelf - aan de hand van herinneringen - antwoord op maar ook naar  aanleiding van spirituele, soms met humor opgeschreven gesprekken met haar gids, overleden dierbaren en met Jezus.

Het bewustzijn van een zoektocht naar zichzelf; wie is zij als kind, als vrouw, als moeder, als geliefde? Op zoek naar het ontdekken van een gezonde seksualiteit. Het blijkt niet altijd makkelijk te zijn. Waarom bieden zich toch altijd getrouwde mannen aan? En waarom zijn vrouwen vaak rivalen van elkaar? Pijnlijke processen zoals het loslaten van familie en vrienden  voor een beter herstel, blijken nodig te zijn om te kunnen helen en om uiteindelijk blij en gelukkig te zijn met hoe zij is. Dat ze mág zijn wie ze is;  Nelle, moeder, vrouw...
  
Zo'n vijfendertig jaar lang heeft haar onderbewustzijn gruwelijke gebeurtenissen weten te blokkeren.
€ 17,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen

Informatie:

ISBN
9789491897177
Kaft
Paperback
Uitgeverij
aquaZZ 2015 | levertijd 4-5 werkdagen