ONDER CONTROLE | Katrien Van Effelterre ONDER CONTROLE | Katrien Van Effelterre ONDER CONTROLE | Katrien Van Effelterre
ONDER CONTROLE | Katrien Van Effelterre ONDER CONTROLE | Katrien Van Effelterre ONDER CONTROLE | Katrien Van Effelterre
In haar huwelijk voltrekken zich veranderingen die even subtiel zijn als de veroudering van haar gezicht. Elke ochtend kijkt ze in de spiegel en nooit ziet ze een verschil met de vorige dag. Ze zou willen kunnen zeggen dat ze uitkijkt naar een dure crème. Of zelfs naar een drastische facelift. Maar de waarheid is dat ze toe is aan een heel nieuw leven in een ander lijf. Een lijf dat niet aan Adriaan Rijmers toebehoort.

De zesendertigjarige Nora Hendrickx voelt zich gevangen in haar ongelukkige huwelijk met een pietepeuterige leraar die alles netjes onder controle heeft. Wanneer ze kennis maakt met de excentrieke edelman Robin De Borchgrave, herleeft ze helemaal. Maar Robin is niet wie ze denkt dat hij is. Nora belandt in een gruwelijke onderwereld, die zelfs het rechercheteam van Patricia Rodiers voor een haast onmogelijke uitdaging stelt.

Katrien Van Effelterre (°1979) promoveerde na haar studie Germaanse taal- en letterkunde met een doctoraatsonderzoek naar terugkerende doden in de volkse vertelcultuur. Door haar creativiteit, rijke fantasie en passie voor schrijven, verruilde ze later academische publicaties voor fictie.

ONDER CONTROLE is het vierde afzonderlijk te lezen deel in de thrillerreeks met Patricia Rodiers in de hoofdrol.


 
Ze is toe aan een heel nieuw leven in een ander lijf. Een lijf dat niet aan Adriaan Rijmers toebehoort.
€ 21,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen

Informatie:

ISBN
9789493023093
Auteur
K. Van Effelterre
Kaft
Paperback
Genre
Thriller
Uitgeverij
aquaZZ maart 2019 | levertijd rond 30 maart