Kees-van-den-Hombergh
Weet wat je wil en maak er iets van!
 
“Weet wat je wil en maak er iets van!”. Vanuit dit inzicht leef ik mijn leven. Zelfreflectie maakte me bewust van mijn dromen en doelen. Ik ben ‘IK’ en leef vanuit vrijheid.
 
Die ‘IK’ is Kees van den Hombergh, geboren in Tegelen (1963). Twintig jaar geleden startte ik MANKIND Mens & Organisatie. Op zoek naar mijn drijfveren en dromen ontwikkelde ik inzicht en gevoel voor het onderbewuste van mensen en organisaties. Hierbij spelen emoties, drijfveren en fantasieën dé hoofdrol.
 
Via ZEN-meditatie, bedrijfsopstellingen en energetisch coachen heb ik me gespecialiseerd in veranderkunde. Mijn aandachtsgebieden zijn persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en ondernemerschap. Aan het Center For European Studies, CES Maastricht University, en aan de Université Du Luxembourg doceer ik hierover. Als coach ben ik verbonden aan de Zuyd Hogeschool.
 
Het is mijn ambitie mensen te helpen om zich bewust te worden van hun persoonlijke ontwikkeling en zelfkennis. In mijn boek ‘IK Kees’ nodig ik lezers uit om te reflecteren op hun leven. Via het ‘zeven stappen verdienmodel’ kom je in contact met je potentieel. Je krijgt inzicht in hetgeen jij wilt en hoe er iets van te maken.

Het boek ‘IK Kees’ is zowel voor pubers als voor volwassenen een spiegel om te komen bij je authentieke IK! Het is mijn leven dat ik blootleg. Het verhaal is doorleefd en was al geschreven voordat het aan dit boek werd toevertrouwd.

www.ik-kees.nl
 
Bezig met laden...