Wat als je saai, geordend en voorspelbaar leventje plots overhoop wordt gegooid? Wat als je binnen enkele seconden een beslissing moet nemen die je leven voorgoed verandert? En wat als die beslissing nu net de verkeerde blijkt te zijn en je in een onstuitbare lawine aan gebeurtenissen belandt?

Dit overkomt Mark Devos, eigenaar van de Hawaï Sun, een zonnebankcentrum dat in ernstige financiële problemen verkeert. In een van de cabines wordt door zijn nalatigheid een vrouw geëlektrocuteerd en sterft. Mark beseft dat hij in grote problemen zit en panikeert. Het beeld van verplichte sluiting en een gevangenisstraf doemt op. Hij moet snel een beslissing nemen ... en ... het is de verkeerde. 

De politie start een onderzoek naar de mysterieuze verdwijning van de dame. Al snel duikt zijn naam op als degene die haar het laatst heeft gezien.

20172808

OVER KORTSLUITING:

‘Fantastisch boek! Een thriller naar mijn hart, zonder ook maar enige twijfel goed voor *****! Ik heb ervan genoten!’
(Anna Bakker, Hebban-Crimezone)

‘Het is origineel en soms zelfs humoristisch en sarcastisch. Vervelen doet het geen moment.’ 
(Cees van Rhienen – Thrillzone)
 
Christine Bols (1950- Antwerpen), begon pas op latere leeftijd boeken te schrijven wat resulteerde in de thrillerreeks met Tim Sackley en Jude McCool. Vrouwen van Corvallis, Waverly, Greenfields en Dancer.  Kortsluiting behoort niet tot deze reeks.
€ 6,99
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen