Contact is een verzameling van 29 korte verhalen, met veelal heftige thema’s, waarin de relatie en interactie tussen mensen centraal staan.  Mensen die op hun eigen manier op zoek zijn naar contact of het koste wat het kost willen vermijden. Sommigen slagen daarin, anderen niet. 

UIT CONTACT:

“Eens komt er een moment dat de meest primitieve actie positief effect kan hebben op je gemoedsrust, want het leven is te kort om slachtoffer te zijn. Slachtoffer en dader. Manipulator en onderdrukte. De een is vaak onlosmakelijk met de ander verbonden, maar om te overleven is het bittere noodzaak de twee zo snel mogelijk van elkaar te scheiden.”


RECENSIES CONTACT:

“Jansen-Kim speelt fijntjes met ironie, dat als een dun vernislaagje over de verhalen glanst. Less is more is een begrip dat deze auteur goed in de vingers heeft.”
Shyama in Boekenland    

“De personages die in ‘Contact’ acteren zijn van een heerlijke alledaagsheid waardoor zij heel dichtbij voelen. Respectvol maar anderzijds met een niets ontziende transparantie weet de auteur tal van gevoelige onderwerpen voorbij te laten komen.”
Hanneke Tinor-Centi van HTC-communicatie

“De verhalen zijn doorspekt met vileine humor en absurditeiten, vlot geschreven in afwisselende stijlen. De auteur weet met realistische verhalen te boeien en te raken.”
NBD Biblion


OVER DE AUTEUR:

Jeannette Jansen-Kim (Djakarta, 1957) heeft een groot aantal verhalen en gedichten gepubliceerd in bundels en literaire magazines. Een deel van deze verhalen is in dit debuut opgenomen waaronder haar verhaal ‘De leerling’ waarmee ze in 2014 de 1e prijs won in de Margriet verhalenwedstrijd. 
 
€ 15,50
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Foto('s):

Informatie:

ISBN
9789491897870
Kaft
Paperback
Uitgeverij
aquaZZ nov 2016 | Tweede druk 2017 | levertijd 4-5 werkdagen