Ik feliciteer je! | Verzamelde verhalen

ALLEEN NOG VIA DEZE WEBSHOP TE BESTELLEN!

Dorina Voorhaar had een droom; een schrijversplatform oprichten. 8 Juli 2012 was het zover. Schrijverssite Boekvoorhaar ging online. Veel schrijvers, mannen en vrouwen vonden hun weg naar de site, er werd een eerste schrijfwedstrijd georganiseerd.

De opdracht was:

‘Ik Feliciteer Je’, wordt de titel van het boek waar jouw naam in mag prijken… mits jouw verhaal goed genoeg is! Leef je uit in het genre dat jou het beste ligt. Schrijf je verhaal spannend, romantisch, luguber, warmhartig of in een mysterie maar richt het aan- of spreek over – een (fictief) persoon die jij een warm hart toedraagt of misschien onder de grasmat weg wilt schoffelen? Je kunt op verschillende manieren feliciteren toch? Het ‘feliciteren’ dient terug te komen in je verhaal. Laat je fantasie de vrije loop!

110 Inzendingen werden gelezen en beoordeeld door een jury en uiteindelijk bleven er 40 winnende verhalen over, die een plaats in de bundel zouden krijgen. Angélique Kersten van uitgeverij aquaZZ had de taak om uit een shortlist van 10 verhalen, 3 winnaars aan te wijzen.

Op de derde plaats is geëindigd: Jeannette Jansen- Kim met Lief dagboek.

Op de tweede plaats is er een plek voor  Gert – Jan van den Bemd met zijn verhaal Het raadsel.

Winnaar is geworden: Koen Vlaeminck. Zijn verhaal Wakker geschudde talenten heeft in ieder geval de jury wakker geschud en zijn talent op waarde ingeschat.

In dit boek vindt u ook het juryrapport terug.

Boekvoorhaar & hem wenst u veel leesplezier toe!

 

€ 18,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen

Informatie:

ISBN
9789490535773 | 214 pagina's
Uitgeverij
aquaZZ 2012 | levertijd 4-5 werkdagen