FATA GAMORNA - De thuisreis van de prinses| Kaj Elhorst

Een ruimtereis van tien jaar …

€ 22,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Een ruimtereis van tien jaar …

Tussen de verschrikkingen door spelen humor, liefde, vriendschap en haat hun eigen rol. De ruimtereizigers maken bovendien kennis met andere planeten en ruimteverschijnselen, die vanaf de aarde nog niet waargenomen zijn. Op Mende is er vaak over verteld, maar de reizigers krijgen er nu van heel nabij mee te maken.

Ooit vertrokken hun voorouders van de aarde naar de planeet Mende. Een groep jongeren wil nu graag eens gaan kijken op de plek waar zij vandaan komen. Die tienjarige reis verloopt niet altijd leuk, maar ze bereiken hun doel. Op de aarde wacht hun een onthutsende verrassing!

Aan de drijfveren van Bob kleefde iets bijzonders. In Hertenborgh was hij altijd schilder en tekenaar geweest, de droom van menigeen, een droom ook waarvoor in de stad veel waardering bestond. En toch ... eigenlijk had Bob al heel snel genoeg van het gekrabbel en gekwast, hoewel zijn kunstwerken als zoete broodjes over de toonbank gingen. Hij verlangde naar iets anders en de Arkeban gaf hem die kans: leven met de dieren: koeien, lermen, varkens en nog veel meer. Dat was zijn diepste wens geweest, altijd al. Op de boerderij zwierf hij vaak nodeloos lang over het ‘land’ en dan hoorde hij geluiden waarvan hij niet kon herleiden waar ze vandaan kwamen. Aan het einde gaat Oriana naar huis met een heel nieuw verhaal over de aarde en … de hoop dat de aarde contact met haar opneemt.


 

Kaj Elhorst is geboren in 1946 en schrijft al verhalen, gedichten en liedjes vanaf zijn jongste jaren. In de loop van de jaren zijn onder meer De Annalen van Gamor en Mende van zijn hand verschenen. Hij werkte vele jaren als leraar Nederlands en geschiedenis, PR stafmedewerker bij PTT en freelance journalist. Tegenwoordig concentreert hij zich helemaal op het schrijven van boeken en gedichten.

ISBN
978 94 93023 85 7
Auteur
K. Elhorst
Kaft
Paperback
Uitgeverij
aquaZZ juni 2021 | levertijd 4-5 werkdagen