Het rechercheteam van Bonnard en Brunello wordt geconfronteerd met een reeks moorden, waarbij de dader Post-its achterlaat. Op de gele memo's staan steeds twee letters en een cijfer. Het brengt de brigade in de wereld van voetbalfans, mode, antiek, beddenverkoop, horeca en onroerend goed. De zoektocht loopt niet over een leien dakje en binnen het team zijn er duidelijk ook spanningen die een snelle oplossing hypothekeren.

De auteur neemt je mee in de psychologische roerselen van een aantal protagonisten en beschrijft die heel nauwkeurig, iets waar hij ondertussen een patent op heeft. 

Met DE POST-IT-MOORDEN is Johan D’Haveloose aan zijn zevende misdaadroman toe. Hij was lector Engels en Interculturele Communicatie en woont met zijn vrouw en honden in het landelijke Lievegem (BE). Eind september 2019 brengt hij een nieuw kinderboek uit, ‘De Rode Ezel’ en een humoristisch ‘jeugdboek voor volwassenen’, ‘Arthur Kafka, privédetective’.

Dit manuscript werd  onder de werktitel  Ik beloof het jou  geselecteerd om in aanmerking  te komen voor de Fintro Prijs Spannende Boeken 2018. 

€ 18,50
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Foto('s):

Informatie:

ISBN
9789493023215
Auteur
J. D'Haveloose
Kaft
Paperback
Uitgeverij
aquaZZ mei 2019 | levertijd 4-5 werkdagen