Mijn ERO-getinte gedichten wilde ik in een vurig dampend jasje steken. Mijn warme erotische druppels vangen, ritsen, om langzaam bloot te geven. Vooral nadat ik mee mocht doen aan de Erotica!-reeks. Maar bovenal na het lezen van 50 tinten grijs, bedacht ik mij: dat kan toch ook verfijnder, kleiner, vuriger? En natuurlijk soms ook: ondeugender, stouter, heter! 

In een oogwenk bereikte de titel 180° ROOD zijn hoogtepunt. En vanaf dat moment vloog de natte inkt me om de oren en het mij broeierig tot eenzame hoogtes bracht. Ouder werk werd opnieuw aangekleed; een verhitte draai voegde opwinding toe aan mijn gewone schrijfstijl, terwijl het nieuwe werk verder werd uitgekleed. Ik mag graag zinspelen, plagen met woorden en metaforen neerpennen. 

Restte de prangende vraag: laat ik ze uitgeven of niet? Geef ik mijn diepste zijn bloot, laat ik opnieuw mijn naakte verbeelding spreken? Het antwoord mag duidelijk zijn: Een volmondig ja! 


Mijn waanzinnig creatieve uitgeefster heeft mijn woorden voor de derde maal vormgegeven en in de meest erotische zin gebonden. Is zij opnieuw met mij in ‘aquaZZee’ gedoken, dit keer alleen wat dieper.

Ben ik dankbaar voor de bijdragen van mijn gastschrijvers: Richard du Prée, Patricia du Prée, Patrick Rottier en Opa ijsbeer. 

Een grootste verrassing en eer is dat mijn uitgeefster zich ook de moeite heeft genomen om speciaal voor mij, en mijn bundel een nieuw erotisch gedicht te schrijven als gastschrijfster. 
Een mooiere afsluiting van deze bundel had ik mij niet kunnen wensen.

Rest mij om te zeggen dat ik trots ben op mijn werk en nog belangrijker, op mezelf. 
En hoop dat men veel leesplezier beleeft aan mijn erotica.

Poëzie blijft voor mij muziek van de lucht, kan ik niet zonder lucht, zonder muziek. En niet zonder de warme zin van leven!
€ 18,00
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Foto('s):

Informatie:

ISBN
9789078459897
Auteur
W. Walraven
Kaft
Paperback
Uitgeverij
aquaZZ april 2018 | Levertijd indien voorradig 2 werkdagen, anders 5