Weda is nog een kind wanneer ze samen met haar familie door oorlog en politieke problemen, van Afghanistan naar Nederland vlucht. Deze ontsnapping heeft haar en haar familie veiligheid gebracht, echter voor Weda zelf begint het gevecht dan pas echt.

Ze was nog erg jong toen er een tumor werd ontdekt in haar rug. Na een operatie verloor ze de kracht in haar benen en belandde in een rolstoel.

In een onbekend land met een andere cultuur en vreemde taal, concluderen de doktoren in het ziekenhuis dat zij niets meer voor haar kunnen betekenen... Weda vindt steun in haar idool Bollywood -ster, Shah Rukh Khan. Op haar slaapkamer creëert ze een eigen wereld voor haar en Shah Rukh.

Op school leert Weda de jongen Lemin kennen, begrijpen doet hij haar 'obsessie' voor haar idool niet wat voor wederzijds onbegrip zorgt. Toch houden ze telefonisch contact en ontmoeten ze elkaar jaren later weer.

Weda worstelt dan met haar gevoelens en ook haar ouders vinden het op een gegeven moment wel genoeg en vinden dat ze 'volwassen' moet worden.

Maar met een eigen willetje weet Weda precies wat ze wil. Ook met betrekking op haar gezondheid. Ze wil leren lopen!

 

In haar autobiografie lees je hoe Weda de strijd aangaat met haar onzekerheden, schaamte, angsten en hoe zij haar dromen vervult. Het spel van het lot sleept je mee in het leven van Weda Ayubi, een jonge gehandicapte vrouw met dromen en verlangens net als ieder ander 'gezond' mens


Weda ontvangt  haar 1e exemplaar van Het spel van het lot
kijk op youtube: http://www.youtube.com/watch?v=Je74FTwO1CY

€ 18,50
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Foto('s):

Informatie:

ISBN
9789490535377
Kaft
Paperback
Genre
Roman
Uitgeverij
aquaZZ| Levertijd 4-5 werkdagen