OEFENBOEK MET OOGBEWEGINGSTECHNIEKEN INCLUSIEF CD 

Als ervaringsdeskundige ben ik ervan overtuigd dat door de oogbewegingstechnieken mij heel veel uren hoofdpijn bespaart zijn gebleven. De gedachte had ik dit maar eerder geweten en de goede resultaten in de praktijk maken dat ik de ontdekking en het nut van de oogbewegingen wil delen. Met de uitgave van dit oefenboekje inclusief CD  (60 min.) hoop ik die mensen te bereiken die hier hun voordeel mee kunnen doen en daardoor veel hoofdpijnleed wordt voorkomen.

Ik wens u veel succes!

Corry Oomen

Reacties van patiënten:

Door het regelmatig toepassen van de oogoefeningen zijn mijn hoofdpijnklachten in een oogopslag verdwenen. Ik kan het iedereen van harte aanbevelen ze te gebruiken! (Mw. C. ten Barge)

Na 10 jaar wekelijks spanningshoofdpijn ben ik nu voor het eerst vier weken hoofdpijnvrij. Ik ben bewuster van mijn lichaam en heb geleerd hoe ik de hoofdpijn kan voorkomen.
(Joyceline S.)


 

Het gaat super met de hoofdpijn. Sinds de behandeling heb ik geen noemenswaardige migraine aanval meer gehad. Ik gebruik geen maxalt meer. (Mw. L. S.)


Ik kwam bij Corry met dagelijks zware hoofdpijn wat veel invloed had op mijn dagelijks leven en gemoedstoestanden. Door de verschillende methodes die werden aangereikt kwam ik erachter wat mij het beste hielp. Ik heb echt bijna nooit hoofdpijn meer. (Iris ter Haar)

Nu ook een Adroidapp te verkrijgen!


 
€ 19,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Foto('s):

Informatie:

ISBN
9789491897030
Kaft
Paperback
Uitgeverij
aquaZZ 2013 | levertijd 3-4 werkdagen | 19,95 excl verzendkosten