Dit is het eerste die eet boek dat je helder en op een humoristische manier vertelt hoe de voedingsstoffen die je eet in je lichaam worden verwerkt, met daarnaast een overzicht van de voedingswaarde, vitaminen en mineralen van meer dan 900 dagelijkse voedingsmiddelen. Allemaal in gangbare porties. Dus geen overzicht van 100 gram boter terwijl je maar 5 gram op je bammetje smeert. Als je dit boek heb gelezen ga je waarschijnlijk nooit meer op een extreem dieet. Je zult versteld staan wat er allemaal in je lichaam gebeurt en waarschijnlijk vanzelf al gezonder eten

"In 'Wat krijg ik op mijn bordje?' lees je alles wat met eten te maken heeft. Het is een boek vol smaakvolle details over je spijsvertering, vetten, eiwitten, koolhydraten, vitamine, mineralen, vrije radicalen en antioxidanten. Maar ook smeuïge kost als de opbouw van je lichaamscellen, je vetlaagje en de bijbehorende probleemzones, stress en beweging staan op het menu.

Het is echt een die eet boek. Als je dit boek hebt gelezen kijk je heel anders, bewuster naar je lichaam en hetgeen je eet."

Klik voor meer info op de specificatielink:

4-5 werkdagen

4

€ 23,75
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Foto('s):

Video('s): boektrailer Wat krijg ik op mijn bordje?

Informatie:

ISBN
9789490535032
Auteur
Anja Luchies
Kaft
Paperback
Uitgeverij
aquaZZ 2009 | Levertijd 3-4 werkdagen | A5 | 349 pagina's met zwartwit illustraties